Kauno savivaldybė studentams siūlo unikalią galimybę | KaunoDiena.lt

KAUNO SAVIVALDYBĖ STUDENTAMS SIŪLO UNIKALIĄ GALIMYBĘ

  • 3

Kauno savivaldybė lapkričio 16 d. studentams siūlo unikalią galimybę tapti meru ar komandos dalimi.

Apie tai savivaldybė informavo socialiniame tinkle „Facebook“.

„Antraštė nemeluoja. Tarptautinės studentų dienos proga studentai turi galimybę tapti Kauno savivaldybės meru ar komandos dalimi!

Lapkričio 16 d. studentai bus Kauno savivaldybės valdžia ir galės susipažinti su jų darbu iš arti, inicijuoti pokyčius, siūlyti savo idėjas problemoms spręsti ir dar daugiau!“, – pranešė Kauno savivaldybė.

Studentai, norintys susipažinti su savivaldybės darbu, kviečiami užpildyti anketą

Anketa aktyvi iki lapkričio 9 d. 15 val. Lapkričio 10 d. visi atrinkti studentai elektroniniu paštu bus informuoti apie tai, į kurio Kauno savivaldybės atstovo vietą buvo atrinkti, taip pat suteikta visa papildoma informacija.

Asmenys, norintys pretenduoti į Kauno savivaldybės mero, mero pavaduotojų bei administracijos darbuotojų pozicijas iki lapkričio 10 d. 16 val., turi pateikti savo gyvenimo aprašymą ir motyvacinį laišką elektroniniu paštu akademiniai@ktusa.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Krabas naujų debiliukų ieško, savo totalių DB kompaniją atšviežinti nori? - tie nors kažką moka, o ir - prieštaraut Didžiajam ima.

Piktas

Gal jau baikit su tais studentais ,sėdi dabar jau kaškioke glušė prie dokumentų priėmimo (9 langelio) nieko nesugebanti.

Kleckas

Labai laiku informavo. Likus 24 minutėms iki anketos "aktyvumo" pabaigos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS