Kol nuėjo iki kasos, pabrango „Maximos“ šašlykai | KaunoDiena.lt

KOL NUĖJO IKI KASOS, PABRANGO „MAXIMOS“ ŠAŠLYKAI

  • 36

Karštasis savaitgalis ne vieną išviliojo į gamtą kepti šašlykų. Tačiau kauniečiai įspėja – perkant parduotuvėje reikia būti budriems, nes teks gerokai permokėti. Vienam kauniečiui „Maximos“ šašlykai pabrango dar vaikščiojant parduotuvėje.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi kaunietis Algirdas ir papasakojo, kad penktadienį išsiruošė iškylauti, tad prieš lekiant į gamtą, užsuko į Medekšinės gatvėje įsikūrusį prekybos centrą „Maxima“. Vyras pasiėmė mėgstamų šašlykų. Ant plastikinio indelio buvo parašyta, kad kasoje reikės mokėti 3,6 eurus, tačiau kvite buvo įmušta visai kita suma – 4,82 euro. Kadangi vyras pirko ne tik šašlykus, bet ir kitų prekių, apie tai, jog gerokai permokėjo, pastebėjo tik grįžęs į namus. Kaunietis tikino, kad prekybos centrai taip siekia apgauti žmones.

Už tokią kainą šašlykai prabangesni tikrai netapo. Jei būtų tapę skanesni, tai bent jau ne taip pikta būtų.

„Grįžęs namo pastebėjau, kad šašlykų kaina yra ne tokia, kokia buvo nurodyta ant pakuotės. Tikrai „Maxima“ specialiai taip daro, nes labai daug žmonių nežiūri į čekį, jį dažnai tiesiog išmeta. Be to, jei daug perki, tai nelabai ir sužiūrėsi, ar viską gerai kasoje išmušė“, – nuomonę išsakė kaunietis Algirdas.

Paklausus, ar brangesni šašlykai netapo skanesni, vyras nusijuokė ir patikino, kad skonis išliko toks pats. „Už tokią kainą šašlykai prabangesni tikrai netapo. Jei būtų tapę skanesni, tai bent jau ne taip pikta būtų“, – pridūrė jis.

Portalas kauno.diena.lt susisiekė su prekybos centro „Maxima“ atstovais ir paprašė pakomentuoti, kodėl skiriasi šašlykų kainos, nurodytos ant pakuotės ir kasoje. Atstovas ryšiams su visuomene Paulius Stonis aiškino, kad skirtumas įvyko dėl žmogiškosios klaidos.

„Labai apgailestaujame dėl šios situacijos ir atsiprašome pirkėjo dėl šio nesusipratimo. Pažadą dirbti taip, kad pirkėjas sugrįžtų, siekiame įgyvendinti kasdien. Tačiau ir mūsų darbe pasitaiko klaidų, dėl kurių apgailestaujame ir stengiamės kaip įmanoma greičiau jas ištaisyti. Taip nutiko ir šio pirkimo metu – dėl žmogiškos klaidos po savaitgalį galiojusios akcijos šašlykams tiesiog nespėta pakeisti prekės etiketės. Paprastai tokie kainų neatitikimai retai pasitaiko mūsų prekybos tinkle, tačiau klientų atžvilgiu visada elgiamės sąžiningai ir permoką už prekę grąžiname. Pirkėją kviečiame apsilankyti parduotuvėje – jam bus sugrąžinti pinigai“, – sakė „Maximos“ atstovas.

P.Stonis pridūrė, jog klientai, pastebėję kainų neatitikimus ar susidūrę su nesklandumais, visada gali apie tai pranešti nemokama informacine linija 8 800 20050 (8-22 val.), rašyti el. paštu klientai@maxima.lt, „MAXIMA LT“ „Facebook“ paskyroje arba kreiptis į parduotuvių darbuotojus.

Tai, kad prekės brangsta tiesiog akyse, paliudija ir kiti žmonės, apsipirkę kituose prekybos centruose. Portalas kauno.diena.lt skelbė, jog „Iki“ parduotuvėje taip pat akimirksniu pabrango mėsa. Mėsos skyriaus darbuotojai pasvėrė kiaulienos nugarinę, užklijavo kainą, tačiau kasoje mėsa pabrango beveik 20 centų. Prekybos tinklo „Iki“ atstovai aiškino, jog kainos skyrėsi dėl techninės klaidos.

Gairės: skaitytojo naujiena, šašlykai, kainos, Maxima
Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Lina

Tai medeksines g. beveik kiekviena karta apsiperkant kazkurio produkto kaina didesne nei nurodyta,kazkas blogai ten joje

Marius

Tai yra vagystė iš žmogaus ir tokiu atveju reikia kviesti policiją!!

kur pirkti

toje maximkoje seniai nesilankau,norfoje tai pat ,bet likusieji stambieji tai mausto juodai vienas centras vietoje bulviu imuse prancuzisko surio ,taip zaibiskai ,kad net parejes amo netekau ,ko ne 10 euru,zinau ta vagilka .,bet nejau aiskintis ,nes ka irodysi po laiko ,kitos to pacia pc tai daro gudriau imusa kokia tai smulkmena ,vel neisi del tu centu aiskintis ,kitas pc ,tai daviau graza ,sakau duokite grazos pinigu dar ,ispute akis ir sako neprikluaso ,sutabde prekyba skaicuoja kasa ,viskas pas mus tvarkoje sako aferiste ,priejo apsauginis saunus vyras ,sako einame i kabina paziuersime koki banknota davete,atsuko vaizda kamera parode ,kad daviau 50 litu ,ir turejo buti 10 litu grazos ,na va istisai apvagiam,ir t.t. ir pan.Ir dar viename pc tai jau ziuriu i ekrana ,o ji demesiui atitrakti manes klausia ,ka ten ziuri ,as i ja[ paziurejau ir ta momenta man imuse ko neemiau.Profesonali vagilka.Bet svarbiausiai ,kad tai daroma jau oficialiai reiskia reikia kleti baudziama byla PC .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS