Kviečia išbandyti kalėdinius žaidimus: laukia ir staigmenos | KaunoDiena.lt

KVIEČIA IŠBANDYTI KALĖDINIUS ŽAIDIMUS: LAUKIA IR STAIGMENOS

  • 0

Kauno miesto savivaldybė kviečia pavaikštinėti po miestą, rasti paslėptus akcentus ir už juos gauti dovanų.

„Kauniečiai, turime jums siurprizą – kalėdinį žaidimą! Įvairiose miesto vietose slepiasi auksiniai vokeliai. Juos radę laimingieji kviečiami kreiptis laiške nurodytais kontaktais (darbo valandomis nuo 8 iki 17 val.) bei atsiimti šventinę dovanėlę, priminsiančią šį magišką laikotarpį“, – smagiai laukti Kalėdų pakvietė miesto atstovai.

Jie pridūrė, kad vienoje Kauno vietoje paslėptas tik vienas vokas, tad staigmenėlėmis galės pasidžiaugti pirmieji, kurie tuos vokelius ras.

Be to, savivaldybės atstovai kiek anksčiau yra pristatę ir dar vieną žaidimą, kuris leidžia ne tik pažinti istorines miesto vietas, bet taip pat būti apdovanotiems už smalsumą.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

„Kadangi šiemet angelas praskrido pro Kauną, jis pribarstė mieste plunksnų, todėl žaidžiant orientacinį žaidimą kviečiame visus atrasti penkiolika plunksnų Senamiestyje. Įveikusiems užduotis, lauks staigmenėlės edukacijų kupoluose“, – yra kalbėjusi Kultūros skyriaus vedėja Agnė Augonė.

Taip pat šiemet miesto gatvėmis važinėja ir šventiškai papuoštas viešasis transportas. Keleiviai tokiuose troleibusuose taip pat gali pajausti Kalėdų dvasią.

GALERIJA

  • Kviečia išbandyti kalėdinius žaidimus: laukia ir staigmenos
  • Kviečia išbandyti kalėdinius žaidimus: laukia ir staigmenos
  • Kviečia išbandyti kalėdinius žaidimus: laukia ir staigmenos
Kauno m. savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS