Moterį nuo tariamo smurtautojo gynusiai kaunietei – pareigūnų dovanos | KaunoDiena.lt

MOTERĮ NUO TARIAMO SMURTAUTOJO GYNUSIAI KAUNIETEI – PAREIGŪNŲ DOVANOS

  • 6

Pamenate pirmadienį, gruodžio 11 d., Laisvės alėjoje Kauno apskrities policijos ir Kauno vyrų krizių centro organizuotą socialinį eksperimentą, kuomet profesionalūs aktoriai suvaidino smurto sceną? Socialinės akcijos metu, kuria buvo siekiama išsiaiškinti, ar praeiviai toleruoja smurtą, viena itin pilietiška gyventoja net nesuabejojusi ėmėsi ginti moterį nuo tariamo smurtautojo ir net sulaužė skėtį.

Šiandien, gruodžio 13 d. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos viršininkas Remigijus Stukas kartu su Bendruomenės pareigūnų veiklos skyriaus viršininke Agne Greblikaite vyko į Kauno apylinkės teismą, kuriame dirba itin pilietiškai akcijos prieš smurtą metu pasielgusi moteris. Dėkodami už neabejingumą, pareigūnai teismo raštinės darbuotojai Romai įteikė naują skėtį bei keletą simbolinių atminimo dovanų.

„Džiugiu, jog gyventojai pilietiški, reaguojantys ir linkę padėti. Kiekvienas iš mūsų yra atsakingas už saugią aplinką, tad nebūkime abejingi“, - teigia Viešosios tvarkos valdybos viršininkas Remigijus Stukas, primindamas, kad visuomet apie pastebėtus daromus teisės pažeidimus gyventojai aktyviai informuotų bendruoju pagalbos telefonu 112.

GALERIJA

  • Moterį nuo tariamo smurtautojo gynusiai kaunietei – pareigūnų dovanos
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

As

O kodel nepamineta,kad sioji apdovanota moteris dirba teisme?:D

meilė

draugai,draugus apdovanojo,eksperimenta atlikit sanciuose,kovo 11gatveje vakare,paziuresit kas jusu porele gins

LLL

O kodėl nepaminėta, kad moterį gynęs vyras yra taip pat šio teismo teisėjas (ir beje šaunus teisėjas)? Kodėl jam padėkot pamiršo?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS