Neeilinė istorija: Vilniaus gimtadienio vakarienė Kaune sujungė vienišas širdis | KaunoDiena.lt

NEEILINĖ ISTORIJA: VILNIAUS GIMTADIENIO VAKARIENĖ KAUNE SUJUNGĖ VIENIŠAS ŠIRDIS

  • 6

Praėjusį metų Kauno gimtadieninis sveikinimas Vilniui tapo gražios kauniečio ir vilnietės meilės istorijos pradžia. Šventinės vakarienės metu susipažinę vilnietė Simona ir kaunietis Andrius gyvenimo neįsivaizduoja vienas be kito. Vilniuje gyvenanti mergina neatsisako minties kada nors persikelti gyventi į Kauną.

Radijo stotyje dirbanti Simona tiki – jeigu sėdėsi namie, meilė į tavo duris nepasibels. „Įsėdau į autobusą ir važiavau su mintimi, jog gerai praleisiu vakarą. Buvau užsiregistravusi vakarienės pas kaunietį Tadą, kuris į savo namus pakvietė visiškai nepažįstamus žmones“, – pasakojimą pradėjo sostinėje gyvenanti Simona.

Nusprendė vykti spontaniškai

„Apie Kauno dovaną vilniečiams sužinojau skaitydama vieną naujienų portalą. Vėliau su drauge patikrinome internetinį puslapį ir tiesiog užsiregistravome. Sėdome į autobusą Vilniaus stotyje, nuvažiavome į Kauną, išsikvietėme „Taxify“, nes buvo nuolaida, ir atsidūrėme Žaliakalnyje. Turėjome didelę, smagią vakarienę su Tadu ir visais svečiais, ir šuniuku“, – praėjusių metų įspūdžiais dalijosi Simona.

Anot Simonos, būsimas mylimasis Andrius į šventinę vakarienę užsuko tik trumpam – patikrinti, kuo į svečius užsukusius vilniečius vaišina jo bičiulis. Tuo metu Simona džiaugėsi puikia kompanija – visi svečiai, kurie vieni kitų iki to vakaro nepažinojo, lengvai rado bendrą kalbą ir dalijosi istorijomis. Pirmoji pažintis tiek Simonos, tiek Andriaus akimis nebuvo niekuo ypatinga – trumpas pokalbis apie muziką.

„Matyt, kažkas širdyje sukirbėjo. Andrius po kelių dienų parašė man per „Facebook“, taip ir pradėjome susirašinėti. Nebuvo tai meilė iš pirmo žvilgsnio, tiesiog pradėjome bendrauti ir nenustojame iki šiol“, – pasakojo vilnietė Simona.

Nebuvo tai meilė iš pirmo žvilgsnio, tiesiog pradėjome bendrauti ir nenustojame iki šiol.

Išskyrė, kas patinka Kaune

Simona Kaune dažnai lankydavosi vaikystėje. Čia iki 2015 metų gyveno jos seneliai, tad mergina puikiai pažįsta antrą pagal dydį šalies miestą. Po pažinties su Andriumi, Simona Kauną išvydo naujomis spalvomis ir džiaugiasi kaskart čia viešėdama.

„Maloniai stebina Kauno aptarnaujančio personalo darbuotojų paslaugumas ir malonus bendravimas. Tai, deja, Vilniuje retai pasitaikantis reiškinys. Kaunas – mažesnis miestas, kuriame mažiau streso, mažiau kamščių, bet tuo pačiu yra ir visos pramogos, ir užsiėmimai“, – teigė Simona.

Po netikėtos pažinties Simonos ir Andriaus santykiai įsibėgėjo. Mergina sako neatsisakanti minties ateityje persikelti gyventi į Kauną. Pastaruosius metus pora laiką kartu leidžia tiek Kaune, tiek ir Vilniuje, kur matosi bent kelis kartus per savaitę.

Kauniečiai turi suskubti

Šį šeštadienį kauniečiai vėl pakvies sostinės žmones į Kauną. Čia vilniečių laukia kauniečių ruošiamos vakarienės, nemokamos ekskursijos, įėjimas į muziejus ir kitos staigmenos. Kauniečiai kviečiami registruotis gimtadieniui skirtoje interneto svetainėje dovana.kaunas.lt.

Kauniečiai vilniečius gali kviesti į savo namus arba į bet kurį mieste esantį restoraną ar kavinę. Kauniečiai taip pat gali nuspręsti, ar jie nori pakviesti Vilniuje gyvenančius savo draugus bei bičiulius ar visiškai nepažįstamus sostinės žmones. Kauniečiai registruoti vakarienes gali iki antradienio vakaro.

Tuo tarpu vilniečiai prisijungti prie gimtadienio šventės galės dviem būdais: arba sulaukę savo draugų iš Kauno kvietimo, arba registruodamiesi į svečius pas nepažįstamus žmones kviečiančius kauniečius. Registracija vilniečiams bus atidaryta nuo antradienio, sausio 22 d., 9 val. ryto. Šio pirmadienio rytą kauniečiai interneto svetainėje dovana.kaunas.lt jau buvo užregistravę 145 vakarienes.

GALERIJA

  • Neeilinė istorija: Vilniaus gimtadienio vakarienė Kaune sujungė vienišas širdis
Kauno miesto savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

zelemunčikas

Kauniečiai,nepavydėkite Andriui laimės net ir po savaitės,kai jis myždamas verks ir lenkiškai keiksis kur...

arklys kurvalius

ygaga

zelemunčikas

Negirk dienos be vakaro,o bobos be ryto.Apvoks ir pabėgs.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS