Netikėtos dovanos Kauno rajono šeimoms | KaunoDiena.lt

NETIKĖTOS DOVANOS KAUNO RAJONO ŠEIMOMS

  • 4

Kauno rajone gyvenančią vienišą mamą Audronę, auginančią dvi dukras, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai aplanko jau ne pirmą kartą. Baigiantis vasarai ir artėjant rugsėjo pirmajai, pareigūnai nusprendė trims žavioms damoms padovanoti dieną, kupiną malonių įspūdžių.

Diena visiems prasidėjo nuotaikingai bei su kiek su itališku prieskoniu – ragaujant naminius makaronus ir virtuvės šefo iš Neapolio gamintas picas, kuriomis vaišino Laisvės alėjoje įsikūręs itališkų patiekalų restoranas. Visiems kartu jaukiai šnekučiuojantis paaiškėjo, kad mergaitės mėgsta sportuoti – vienai iš dukrų patinka bėgimas, o kita tiesiog dievina futbolą. Tad Audronei ir jos dukroms paruošta antroji staigmena itin tiko – visos kartu keliavo apsipirkti į Jonavos gatvėje esančią sportinių prekių parduotuvę. Aktyvi diena buvo užbaigta Kauno senamiesčio grožio salone, kur mergaitės buvo palepintos plaukų bei nagų procedūromis, kai tuo metu jų mama visus rūpesčius ir nuovargį paliko masažo kabinete. Pareigūnai džiaugiasi galėdami nors šiek tiek prisidėti prie kitų laimės.

Artėjant naujiems mokslo metams nepamiršti ir būsimi pirmokėliai. Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai kartu su Kauno rajono savivaldybe ir Kauno rajono socialinių paslaugų centro darbuotojais vykdo bendras prevencines priemones, kurių metu lanko socialiai remtinas šeimas, domisi jų problemomis ir siekia suteikti visą galimą pagalbą. Šiemet pareigūnai Kauno rajone aplankė net aštuonias šeimas, kuriose auga būsimi pirmokai, ir jiems įteikė simbolinių dovanų – atšvaitus ir žaismingas kuprines, pilnas įvairiausių mokyklinių reikmenų. Įteikę dovanas, pareigūnai mažiesiems ir jų tėvams priminė apie saugumą kelyje bei įteikė mažą, bet itin reikšmingą daiktą – atšvaitą.

„Įvairių institucijų bendradarbiavimas yra itin svarbus ir reikšmingas ne tik kuriant saugią aplinką, ugdant stipresnius tarpusavio ryšius, kuriant aktyvią ir pilietišką visuomenę, bet ir atliekant visuomenei naudingus darbus. Mūsų darbas yra ne tik ginti, saugoti, bet ir padėti, tad džiugu, kad su įvairių institucijų ir įmonių pagalba galime palengvinti tėvų dalią ruošiant savo atžalas naujiems mokslo metams“, – sakė Kauno rajono policijos komisariato viršininkas Aleksejus Chraminas, primindamas svarbą dalintis, neatsižvelgiant, ar tai materialūs daiktai, ar tiesiog šilti jausmai.

GALERIJA

  • Netikėtos dovanos Kauno rajono šeimoms
  • Netikėtos dovanos Kauno rajono šeimoms
  • Netikėtos dovanos Kauno rajono šeimoms
  • Netikėtos dovanos Kauno rajono šeimoms
  • Netikėtos dovanos Kauno rajono šeimoms
Kauno rajono savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

O

Gal žmonės turėtų uždirbti tiek, kad nereiktų ubagauti? O policija ar jau darbo neturi, ar ištirtas įvykis, kai prieš 8 ar 10 metų žemes paveldėjęs žmogus buvo rastas tvenkinėlyje su smaugimo žymėmis? Ar policija ne nusikaltimus tiria, o vienišas mamas globoja? nesuprantu...

klausimas

rasot vienisa mama. O tai kas tuos vaikus padare? Vejas pripute? Juk yra tevas. Jis moka alimentus. Aiuriu televizorius stovi naujas, ne senoviskas

super

Kuo daugiau tokių akcijų! Pagarba šiems pareigūnams! Šaunuoliai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS