P. Mačiulis traukiasi iš Kauno vicemerų | KaunoDiena.lt

P. MAČIULIS TRAUKIASI IŠ KAUNO VICEMERŲ

  • 50

Šiandien sudrebino žinia, kad Kauno mero Visvaldo Matijošaičio komandą palieka vienas ištikimiausių bendražygių vicemeras Povilas Mačiulis.

"Šios savaitės pradžioje su Povilu kalbėjome, kad, pasirinkęs aktyvų dalyvavimą partinio prezidento kampanijoje, tęsti darbo Kaune jis negalės. Žmogus negali sėdėti ant dviejų, trijų arba keturių kėdžių. Todėl tai yra vienintelė galima išeitis iš šitos situacijos. Mano komandoje dirbantys žmonės turi dirbti miestui ir jo žmonėms, o ne kažkam kitam. Ateinantį antradienį per tarybos posėdį šitas klausimas bus išspręstas", – "Kauno dienai" teigė V.Matijošaitis.

Kol kas dar net nediskutuota, kas galėtų P.Mačiulį pakeisti vicemero poste.

Mano komandoje dirbantys žmonės turi dirbti miestui ir jo žmonėms, o ne kažkam kitam.

Šią savaitę P.Mačiulis oficialiai prisijungė prie kandidato į prezidentus Vygaudo Ušacko rinkimų štabo.

"V.Ušackui buvau pažadėjęs, kad jeigu jis dalyvaus rinkimuose, aš jam padėsiu. Po to, kai jis apsisprendė siekti prezidento posto, mano parama ir pagalba jam sunkiai suderinama su mano darbu savivaldybėje. Iš pareigų traukiuosi būdamas visiškai ramus dėl to, kad savivaldybėje dirbanti stipri komanda toliau tęs sėkmingą darbą, leidžiantį Kaunui būti sparčiausiai augančiu Lietuvos miestu", – dienraščiui sakė P.Mačiulis.

Vygaudas Ušackas/Vilmanto Raupelio nuotr.

Dar visai neseniai kalbėta, kad jeigu V.Matijošaitis nuspręstų nesiekti antros mero kadencijos, realiausiu kandidatu būtų P.Mačiulis.

Priminsime, kad šią savaitę paramą V.Ušackui išsakė ir kitas "Vieningo Kauno" atstovas, legendinės grupės "Antis" lyderis ir dainininkas Algirdas Kaušpėdas.

Algirdas Kaušpėdas/Vilmanto Raupelio nuotr.

Tačiau oficialiai "Vieningas Kaunas" kaip organizacija nėra priėmusi sprendimo dėl paramos prezidento rinkimuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (50)

Vladimiras

Vieningas Kaunas -tai Vieningos Rusijos filialas?Rašė kad Vilniuje įsteigtas Vieningas Vilnius.Tai jį įsteigė Matijošaitis ar Putinas ar du viename?????

Kaunietis

Komanda nieko nesiskiria nuo buvusių komandų.Kauno miesto savivaldybė kaip buvo užrakinta nuo miesto žmonių ,kurie juos rinko ,taip ir liko.Tokios tvarkos nebuvo net sovietmečiu.Atrodo miesto savivaldybė priklauso ir yra ne miesto reikalams,žmonių klausimus spręsti o privatus kažkoks UAB -as.Nepatinka man tai nuo tada kaip kaip buvo užtvertas praėjimas pas miesto tarnautojus.Sąžiningi tarnautojai neturi bijoti žmonių,atsiriboti nuo jų, kurie juos išrinko.

Vytautas

Pagaliau išaiškėjo kas yra V.Matijošaičio komersantų šaika (asocijacija) ''Vieningas Kaunas'' ir ką ji vienija ir kokie jos interesai. Ogi, pigiai supirkinėti visai miesto visuomenei priklausantį nekilnojamą turtą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS