Pakaunės gyventojai skundžiasi dėl neišvežtų šiukšlių | KaunoDiena.lt

PAKAUNĖS GYVENTOJAI SKUNDŽIASI DĖL NEIŠVEŽTŲ ŠIUKŠLIŲ

  • 5

Pakaunės gyventojai skundžiasi dėl laiku neišvežtų šiukšlių konteinerių. Kauno rajoną aptarnaujanti atliekų tvarkymo įmonė "Ekonovus" ėmėsi priemonių, kad situacija pasikeistų.

Kauno rajono savivaldybės Aplinkos skyriaus vedėjas Darius Šlapikas pastebėjo, kad ypač daug skundų savivaldybė sulaukė iš Ramučių, Sergeičikų, Batniavos, Noreikiškių, Bajorų kaimų, Gaižėnėlių sodų bendrijos. Daug netvarkos atsirado ir prie kai kurių kapinių.

Mero pavaduotojas Jonas Gurskas sušaukė skubų pasitarimą, į kurį pakvietė Kauno rajoną aptarnaujančios atliekų tvarkymo įmonės "Ekonovus" vadovus.

"Vasarą, per karščius, laiku išvežti šiukšles itin svarbu", – pastebėjo vicemeras.

"Ekonovus" Vakarų Lietuvos regiono vadovas Romas Draskinis pripažino, kad nesusipratimų išvežant šiukšles iš tiesų buvo.

Sutriko logistikos sistema, o padalinio vadovas nesugebėjo susidoroti su iškilusiais sunkumais.

"Sutriko logistikos sistema, o padalinio vadovas nesugebėjo susidoroti su iškilusiais sunkumais", – aiškino R.Draskinis.

Jis tvirtino, kad bendrovė jau priėmė sprendimus: paskyrė naują padalinio vadovą, pakeitė vairuotoją, sutvarkė logistikos sistemą.

"Paslaugą privalome teikti kokybiškai, o dėl susidariusių nepatogumų nuoširdžiai atsiprašome gyventojų", – kalbėjo R.Draskinis.

Naujasis "Ekonovus" Kauno padalinio vadovas Ričardas Ignas Simonaitis tvirtino, kad darbai jau derinami ir žadėjo glaudžiau bendrauti su gyventojais, seniūnais.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Lapes.

Raso ,sako rusiuokite atliekas.Bet ju nesiskubina isvezti.Visada tie dideli konteineriai pilni.

AS

Juk vairuotojas tikrai nesluos tam yra kiemsargis.

bent jau skundžiasi

o štai Baršausko g.82 ir 86 namų gyventojai matyt patenkinti ,kad po jų langais Kauno švaros darbuotojai net nesistengia surinkti šiukšles,kurios lieka po konteinerių iškratymo.Taip pat nesiskundžia dėl neištuštintų ,rūšiavimui skirtų, konteinerių,kurie perpildyti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS