Požeminėje perėjoje – potvynis tarsi pamaryje | KaunoDiena.lt

POŽEMINĖJE PERĖJOJE – POTVYNIS TARSI PAMARYJE

Jau kelias dienas Savanorių ir Taikos prospektų sankryžoje požemine perėja vaikštantys kauniečiai jaučiasi kaip pamario gyventojai per potvynį – į kitą gatvės pusę jie priversti bristi per vandenį.

„Požeminė perėja apsemta nuo praėjusio penktadienio. Vandens – iki kauliukų, guminių batų reikia. O čia ir aklieji, silpnaregiai gyvena, graudu žiūrėti, kaip jie vargsta“, – pasakojo pirmadienį į redakciją paskambinusi kaunietė Renata. Moteris tikino skambinusi avarinei tarnybai, tačiau pagalbos nesulaukė.

Savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjo pavaduotoja Jolanta Miliauskienė tikino, jog apie šią problemą skyrius buvo informuotas. Anot jos, nuo pirmadienio buvo pradėti tvarkymo darbai, tačiau žurnalistai įsitikino, kad pirmadienio vakarą požeminėje perėjoje tyvuliavo vanduo.

Kodėl buvo apsemta pėsčiųjų perėja, J.Miliauskienė negalėjo atsakyti – sakė dar neturinti informacijos ir ataskaitų iš tvarkymo darbuotojų.

„Per kiek laiko bus sutvarkyta perėja irgi sunku nustatyti, kadangi dar nežinome, kokios problemos yra iškilusios. Jei greitai išspręsime, galbūt šiandien, o jei nepavyks šiandien, gali užtrukti,“ – pirmadienio popietę svarstė J.Miliauskienė.

„Sugenda technika, sugenda vandens siurbliavimo įranga, dėl to ir įvyksta avarijos, “ – pridūrė J.Miliauskienė.

GALERIJA

  • Požeminėje perėjoje – potvynis tarsi pamaryje
  • Požeminėje perėjoje – potvynis tarsi pamaryje
  • Požeminėje perėjoje – potvynis tarsi pamaryje
  • Požeminėje perėjoje – potvynis tarsi pamaryje
  • Požeminėje perėjoje – potvynis tarsi pamaryje
  • Požeminėje perėjoje – potvynis tarsi pamaryje
  • Požeminėje perėjoje – potvynis tarsi pamaryje
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Zose

Buves meras, na tas kur blogas, bent policijos kameras irenge, kad nakti eiti baisu nebutu, o dabar nebaisu eiti, nes prabristi nebegaliu, tai sportuoju per suremontuota gatve begdama.

Vika

Sita pozemine pereja seniai laikas tvarkyti. Baisu ten vaikscioti - apleista ir visai nepriziurima. Noretusi,kad butu nebaisu ten vakscioti ir zinoma,ne tik del tyvuliuojancio vandens,bet del to,kad kitaip per gatve nepereisi,na,nebent eitum iki Maximos. Musu (Kauno) pozemines perejos klaikios - aprasinetomis sienomis, dvokiancios ir nesaugios. Niekada nezinai,ka ten gali sutikti. Miesto valdzia turetu apie tai pagalvoti ir kazka daryti.

Buves Kaunietis

Dieve BRANGUS ,..zmones kas ten su jumi darosi ???..Pries dvidesimt metu ,tos pozemines perejos apdaila buvo pradejus byreti,nieko nepasikeite ir dabar !..Visos sienos istepliotos BOMZU kaip paciame baisiausiame New Jorko NEGRU kvartale !...Dar negana to jau ir lietaus nutekejimo sistema ir ta uzsikimso !!!..I kur zengiat LIETUVOS ZMONES ???...Sitaip nusigyvenusios Lietuvos netikejau isvysti !..As kaip buves Kauno gyventojas,su GUGLE pagalba paklajojau Kauno gatvemis !.. Zinot KA ?.. VERKTI norisi !!!...gatviu bardiurai istrupeje !...gatviu danga lopas ant lopo !..Iki siuoliai neirengtos Nemuno ir Neries krantines,namai isteplioti SILPNAPROCIU jaunuoliu !!!...Ir t.t. !!!...Nustokit MELSTIS BRIUSELIUI,nes pavirsit i neperziangiamas dziungles !...Ka veikia MATJOSAITIS ???...Juk jis zadejo kai bus MERU ,sutvarkys Kauna !!!..Negi jums NEGEDA ???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS