Prasidėjus Jurbarko g. remontui, pasipylė kauniečių priekaištai | KaunoDiena.lt

PRASIDĖJUS JURBARKO G. REMONTUI, PASIPYLĖ KAUNIEČIŲ PRIEKAIŠTAI

Savaitės pradžią kauniečiai pradėjo keiksnodami pasikeitusius viešojo transporto maršrutus. Nuo pirmadienio remontui uždarius Jurbarko gatvę, pasikeitė įprasti maršrutai, tad kai kuriems miestiečiams į darbą teko vykti dviem autobusais arba autobuso laukti žymiai ilgiau.

Kauniečiai buvo įpratę, jog iš Šilainių, Vilijampolės miesto centrą galima pasiekti važiuojant Raudondvario plentu bei Jurbarko gatve. Uždarius pastarąją gatvę, autobusai ir maršrutiniai taksi važiuoja aplinkkeliu per Brastos gatvę.

1,4 kilometro ilgio Brastos gatvėje yra tik viena viešojo transporto stotelė, tačiau ir ji sukelia nepatogumų.

„Mano darbovietė prie pat P. Vileišio tilto, todėl reikia pereiti į kitą gatvės pusę. Deja, prie autobusų stotelės nėra pėsčiųjų perėjos. Tikrai nenoriu, kad automobilis mane partrenktų“, – portalui kaunodiena.lt skundėsi kaunietė Rita Gasiūnienė.

Rasa Giedraitytė, stotelėje išlipusi iš vieno autobuso, skubėjo į kitą. „Tikriausiai nespėsiu ir pavėluosiu į darbą. Nauji tvarkaraščiai – tikras košmaras“, – apgailestavo moteris.

Iš miesto centro į Raudondvario plentą nuo šiandien nebevažiuoja nė vienas troleibusas. Jie savo maršrutus baigia ties Kauno pilies stotele.

„Troleibusu atvažiavau iki pilies, bet reikia persėsti, nes toliau jie nebevažiuoja. Autobuso laukiu jau 20 minučių. Tikriausiai teks apsišarvuoti kantrybe, nes taip bus kiekvieną dieną visą vasarą“, – sakė Agnė Kapčinskaitė.

Tačiau pasikeitusia tvarka skundėsi ne visi. „Aš jau pensininkė, nereikia kasdien į darbą važiuoti, galiu ir pakentėti, palaukti. Užtat gatvė bus sutvarkyta“, – tikino Marijona Kupreščenko.

Jurbarko gatvėje darbai virs iki rugpjūčio vidurio. Bus keičiami vandentiekio tinklai, o vėliau tiesiama nauja asfalto danga, keičiami šaligatviai. Šiuos darbus atliks konkursą laimėjusi bendrovė „Kauno keliai“.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

kurių vieta žiegždriuose

o SAKYKIT AR PADORŲ PALEISTI VIENĄ AUTOBUSĄ IR DU KARTUS PER VALANDĄ. TAI PASITYČIOJIMAS IŠ PILIEČIŲ. kOKIE PROTO BOKŠTAI SĖDI TOSE KĖDĖSE, AR DIRBĘ KADA KOKĮ DARBĄ AR ŠVOGERIŲ ATVESTI Į GERĄ VIETELĘ. susapnavo, KAD VISUS VilijampolėJE DIRBANČIUS ŽMONES galima sutalpinti į vieną autobusą, kaip tarė taip ir padarė, proto bokštai

nieko naujo

- skųstis ir aimanuoti - lietuvių nacionalinis bruožas. Iki Panemunės tilto remonto vienas po kito ėjo rašinėliai, kaip tiltas gali sugriūti kiekvieną minutę, o dabar aidi dejonės, kaip pasiekti centrą. Pažiūrėsim kokios aimanos pasipils, kai ims remontuoti Savanorių pr. įkalnę.

kaunieciai

gerai-labai,kad uzdare VASARA! tik reik VISAI UZDRAUSTI bet koki transporta Jurbarko gatve!bus daugiau sveiku,nenervuotu nachalu-vairuotoju! O gemarojus visai ishnyks----paklauskit Panemunishkiu.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS