Prie Kauno marių atidaryta nauja „Maxima“ | KaunoDiena.lt

PRIE KAUNO MARIŲ ATIDARYTA NAUJA „MAXIMA“

  • 19

Šiandien prie Kauno marių, adresu Didžioji g. 102, duris pirkėjams atvėrė nauja „Maxima X“ parduotuvė. Į jos įrengimą prekybos tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ investavo 285 tūkst. eurų.

Nedidelio formato „Maxima“ parduotuvė pritaikyta greitai ir patogiai įsigyti reikalingiausių kasdienių prekių apylinkių gyventojams ir vis gausiau prie Kauno marių atvykstantiems svečiams.

Ši nauja parduotuvė Kaune – tai trečia šiemet atidaryta prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė. Šiuo metu Kaune iš viso veikia 23 tinklo parduotuvės, įskaičiuojant ir praėjusią savaitę duris po atnaujinimo atvėrusią parduotuvę Vilijampolėje.

„Šie metai mums išskirtiniai, nes esame suplanavę atidaryti daugiausiai naujų tinklo parduotuvių per pastaruosius kelerius metus – net 11. Žinoma, kiekvienos parduotuvės poreikį atidžiai įsivertiname. Parduotuvę prie pat Kauno marių atidarėme, nes pastaruosius kelerius metus stebėjome, kaip atgijo Kauno marios, daugėja vandens sporto entuziastų, apylinkių gyventojų. Tikimės, kad jiems bus patogu čia įsigyti šviežio, kokybiško maisto bei kitų svarbiausių prekių, nesugaištant daug laiko“, – sakė bendrovės „Maxima LT“ generalinis direktorius Žydrūnas Valkeris.

Naujosios parduotuvės bendrasis plotas siekia daugiau nei 1000 kv. m., o prekybinis – beveik 730 kv. m. Parduotuvėje sukurta 40 naujų darbo vietų.

Šiais metais bendrovė „Maxima LT“ atidarė tris naujas parduotuves ir penkias atnaujintas parduotuves, į kurias jau investuota 3,2 mln. eurų., o iki metų galo bendros investicijos į 2016 m. tinklo plėtros planus planuojama sieks 34 mln. eurų.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 236 „Maxima“ parduotuvės, kuriose dirba daugiau nei 16 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. pirkėjų. 

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

wwwww

As i maxima einu tik i bankomata, nes Aleksote tik 1 swed bankomatasnaximoj, ir tuo paciu uzeinu i tualeta atlikti gamtinius reikalus, daugiau ji man nereikalinga.

To 666

Atidare Maxima Kaune, Panemunes seniunijoje, ten jau nuo 1998 metu yra Kaunas. Vaisvydavos kaimas yra toliau.Tikriausiai esate ne kaunietis, jei to nezinote.

Jonas

Kas svarbiau lankantis prekybos centruose- ar dokumentas su gimimo metais ir nuotrauka, ar sveikatos pažymėjimas su nuotrauka, kur nurodoma, kad pirkėjas neserga jokia užkrečiama liga? Juk alkoholį perkantis asmuo gadina savo sveikatą, o štai atėjęs apsipirkti baisia užkrečiama liga sergantis gali sugadinti sveikatą daugeliui. Bet valdžiai, o gal tik valdžios vykdytojams, siekiantiems perimti "viešpaties" valdžią, matyt nesvarbu pavojus daugeliui, svarbu pasityčioti iš "runkelių" parodant savo „svarbumą“.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS