Kačiukams reikia jūsų širdingumo | KaunoDiena.lt

KAČIUKAMS REIKIA JŪSŲ ŠIRDINGUMO

  • 4

„Būtų nežmoniška tuos tris kačiukus, šį pasaulį išvydusius prieš keturis mėnesius, ir jų motiną palikti be šeimininkų žiemai. Labai norėtųsi visiems šios šeimynėlės nariams surasti nuolatinius šeimininkus“, – sakė minėtus kačiukus globojanti Rima.

Prie jos, keturkojų šeimynėlės, yra prisišliejęs dar vienas našlaitis – keliais mėnesiais vyresnis apelsinų spalvos katinėlis. Jis drąsesnis – ne toks baikštus kaip jo jaunesni likimo broliai, tačiau visiems jiems reikia nuolatinės globos. 

„Jei atsirastų „Kauno dienos“ skaitytojų, kuriems patiktų kuris nors kačiukas ar katė, padovanočiau. Prašau man skambinti tel. 8 686 32 673“, – sakė Rima.

GALERIJA

  • Laukimas: nors rusvos spalvos katinėlis yra vyresnis už likimo brolių trijulę, tačiau ir jam baugus artėjantis šaltasis metų sezonas
R. Dagilytės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Moteris

gerieji žmonės, priglauskite katinėlius, juk žiema ateis.Turim du katinėlius namie. Kitaip paimtumėm porą. Gal atsiras geradariai ????

skaitytoja

Psichiškai nesveikas seniau izoliuotas nuo visuomenės ir gydė nuo protinės negalios Gal ir tau laikas pasitikrinti?

Pilietis

Žmogaus-žmogui reikalingas supratingumas.Žinoma gyvūnų skriausti negalima,tačiau kurie nesveikai žiūri į gyvūnus visi jie turi psichinių probkemų.Perdėtai ir nesveikai gyvūnus kiti laiko namuose,rengia ksip vaikus ir t.t....,o savus ,brolius,seserys niekina.NORĖTUSI pakausti ar tas gyvūnad,tsip mylimas atneš Jums susirgus vadens puodelį ,ar paduos vaistų kaip negalėsite iš lovos atsikelti?????? Nustokite vaikam ir visiem kitiem PUDRUOTI smegenys,čia biznis ,parduoda nereikšmingus atvežtus,vietoje pasiūtus daigtus,lenktiniauja koks ,pas ką šuo ,katė brangesni,durniai, pabuskite ,atsipeikėkite nuo apdujimo !!!!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS