Šančių gatvėmis vaikštinėjo briedis | KaunoDiena.lt

ŠANČIŲ GATVĖMIS VAIKŠTINĖJO BRIEDIS

  • 3

Kaune gyvūnų globos darbuotojai ir policija gelbėjo į miestą atėjusį briedį.

Pirmadienį apie 16 val. buvo gautas pranešimas, kad Kauno mieste, Skuodo gatvėje, prie prekybos centro „Norfa“, važiuojamojoje kelio dalyje vaikšto briedis, jis trukdo eismui.

Į įvykio vietą išvyko Kauno miesto Panemunės policijos komisariato Veiklos skyriaus Petrašiūnų grupės pareigūnas – vyresnysis tyrėjas Arnas Pacevičius bei vyresnysis tyrėjas Tomas Pečiulis.

Į pagalbą buvo pasikviesti Kauno apskrities policijos Patrulių rinktinės pareigūnai, Kauno regiono gyvūnų globos namų „Nuaras“ darbuotojai bei gyvūnų globos atstovai.

Kaip pranešė policija, briedis buvo lydimas pėsčiomis ir su tarnybiniais automobiliais iki saugios vietos, kur buvo įspęstas į akligatvį ir užmigdytas.

Vėliau jis buvo nugabentas į Vaišvydavos mišką ir paleistas.

Briedžio patelės gelbėjimo operacija užtruko maždaug tris valandas. Gyvūnų globėjų teigimu, tai gana retas atvejis, kuomet pavyksta briedį nugabenti į saugią vietą, jam nepakenkiant.

 

GALERIJA

  • Šančių gatvėmis vaikštinėjo briedis
  • Šančių gatvėmis vaikštinėjo briedis
Policijos nuotr.
Gairės: briedis, Šančiai
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

zemieji sanciai

mano proseneles pasakojimu sanciuose buvo miskas , pusys augo, prie Nemuno smelyno kopos, norejo sancius paversti kurortu kaip birstona, nes ta vieta kur dabar mokesciu inspekcija tekejo mineralinio vandens saltiniai, gal ta briedi ir atvijo proteviu genai.

Čiubaka

rusai puola

Niekada nebūčiau pagalvojęs, kad briedis toks didelis gyvūnas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS