Savaitė prasidėjo neįprastai – Kauną valdo moterys | KaunoDiena.lt

SAVAITĖ PRASIDĖJO NEĮPRASTAI – KAUNĄ VALDO MOTERYS

Pirmadienį Kauno miesto savivaldybėje karaliauja moterys. Valdžios vyrai atostogauja, tad visas krūvis nugulė ant dviejų moterų pečių.

Savaitė Kauno miesto savivaldybėje prasidėjo kiek neįprastai. Šiuo metu atostogauja Kauno meras Visvaldas Matijošaitis ir vicemeras Povilas Mačiulis, todėl valdžia laikinai perėjo į mero pavaduotojos Rasos Šnapštienės rankas.

Į vadovo vietą atsistojo ir savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Nijolė Putrienė. Savivaldybės darbą ji prižiūrės, kol administracijos direktorius Gintaras Petrauskas grįš iš komandiruotės Latvijoje. Jo pavaduotojai Vilius Šiliauskas ir Romaldas Rabačius taip pat šiuo metu atostogauja, todėl tik N.Putrienė pirmadienį atsakingą už visą administracinį savivaldybės darbą.

Dabar Kaunui vadovaujančios moterys socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo nuotraukomis, kaip atrodo pirmadienio darbai. „Šiandien Kaune valdo moterys. Merė ir administracijos direktorė“, – prie nuotraukų rašė N.Putrienė ir R.Šnapštienė. Jos taip pat pažymėjo grotažymes „Lygios galimybės“.

Portalas kauno.diena.lt susisiekė su laikinąja mere R.Šnapštiene ir pasmalsavo, kaip atrodo darbas savivaldybėje, kai ją valdo vien moterys. Ji patikino, kad darbų netrūksta, geros nuotaikos taip pat.

„Yra darbotvarkėje numatytų darbų, tačiau, be jokios abejonės, jų yra daugiau, nes dabar reikia ir savo, ir pavadavimo funkcijas atlikti. Ryte buvo lengvas pašmaikštavimas dėl lygių galimybių. Viskas gerai, nuotaika savivaldybėje taip pat yra gera“, – tikino laikinoji Kauno merė R.Šnapštienė.

GALERIJA

  • Savaitė prasidėjo neįprastai – Kauną valdo moterys
Nijolės Putrienės asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

as

saunuoles moteris!!!!Sekmes!!!

gyventojai

juokas pro asaras ka tos bobos gali vadovauti joms turbut surasyta ant popieriuko ka reikia priziureti per skystas protelis

Galimybės?

Ką ten valdo... mero šešėliai ir tiek. Be nuomonės, drebančios tik dėl savo kėdės, ir visiškai neatstovaujančios žmonių interesams. Graudus vaizdas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS