Stiprus vėjas drasko senosios žydų ligoninės šonus | KaunoDiena.lt

STIPRUS VĖJAS DRASKO SENOSIOS ŽYDŲ LIGONINĖS ŠONUS

  • 18

Kaune ir Kauno apylinkėse nuo pirmadienio vakaro siaučia vėjas. Antradienį didesnių bėdų vėjas nepridarė, tačiau kai kuriose vietose gūsiai nuvertė tvoras. Vėjas atplėšė ir dalį buvusios žydų ligoninės tento.

Kauniečiai pasidalijo vaidais, kaip šiuo metu atrodo Senamiestyje stovinti apleista žydų ligoninė. Pastatą dengiantį tentą plaiksto vėjas. Tiesa, kol kas vėjas nuo sienos atplėšė tik dalį uždangalo, tačiau jei nenurims, gali vėl pabirti ir laiko paveiktos plytos, mat kol pastatas nebuvo uždengtas, praeiviai ne kartą skundėsi, jog vėjas drasko buvusios žydų ligoninės sienas ir langus, o dalys krenta žemyn.

„Nuvirto ir pastatą juosianti tvora. Tikiuosi tentą sutvarkys ir vėl tvirtai prikabins prie pastato sienos, nes visai nesinori, kad tas baisus statinys vėl darkytų Senamiesčio vaizdą“, – sakė kaunietis, į portalo kauno.diena.lt redakciją atsiuntęs nuotraukas, kuriose matyti, kaip vėjas plaiksto žydų ligoninės tentą.

Nesinori, kad tas baisus statinys vėl darkytų Senamiesčio vaizdą.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, ar vėjas Kaune nepridarė daugiau rūpesčių. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė informavo, jog dėl vėjo dar naktį ir ryte buvo Jonavoje ir Kauno rajone nuvirtę porą medžių. Jie buvo supjaustyti ir patraukti nuo važiuojamosios kelio dalies. Tačiau pačiame mieste vėjo gūsius medžiai atlaikė, nėra gauta pranešimų, dėl ant automobilių nuvirtusių medžių ar kitos vėjo padarytos žalos.

Tiesa, dėl stipraus vėjo, Aleksote kilusiame gaisre gelbėtojams teko papildomai ardyti ant namo stogo buvusias konstrukcijas bei skardas tam, kad vėjas jų neplaisktytų ir nepridarytų bėdų.

GALERIJA

  • Stiprus vėjas drasko senosios žydų ligoninės šonus
  • Stiprus vėjas drasko senosios žydų ligoninės šonus
  • Stiprus vėjas drasko senosios žydų ligoninės šonus
  • Stiprus vėjas drasko senosios žydų ligoninės šonus
"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Vika

Dionizui. Cia yra paveldas, todel ir nenugriauna,nes negali. Kvailai geriau nekomentuokite, pirma pasiskaitykite apie pastata.

VLKSM

Gaila, nes taip gražiai sutvarkė buvo... Kaip ir visas Kaunas, kaip niekada gražiai sutvarkytas.

Anonimas

tai kad bijo tu zydu pasakyt ka nors jiems
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS