Tamsesnė negrąžinamo keturmečio istorijos pusė | KaunoDiena.lt

TAMSESNĖ NEGRĄŽINAMO KETURMEČIO ISTORIJOS PUSĖ

  • 34

Metus motinai negrąžinamo 4-mečio istorija, kaip aiškėja, turi ir kitą - tamsesnę pusę. Pasirodo, vaiką tarnybos paėmė iš vieno Kauno darželio, nepranešusios tėvams, todėl, kad berniukas buvo stipriai sumuštas, praneša LNK žinių tarnyba.

Darželio kolektyvas „Init“ žinių žurnalistams pasakojo buvęs šokiruotas, kai pamatė, kokius sužalojimus patyrė vaikas. Motina ginasi ir kaltę toliau verčia vaikų darželiui.

Rašyti komentarą
Komentarai (34)

komentatoriui " Mūsų šalyje"

Tamstai siūlyčiau pasitikrinti neįgalumo lygį. Gali būti, kad būsite anksčiau priskirtas "žemiausių ir bejėgiškaiusiu soc.ubagų luomui" dėl neįgalumo pensijos. Nežinau, kas ir kur skirsto pensininkus į rūšis. Ir ne tik pensininkus. Nemanau, kad protingas žmogus galėtų tai daryti. "blogiausia - visiškų p oh ujistų, egoistų kuriems vienodai kas ir kap by tik patiems būtų gerai." - šita Jūsų frazė tinka apibūdinti Jus.

BRONIUS TAMALIUNAS.

SPRENDZENT IS TO KAMATAUEKRANE MAMOSPASAKOJEMAGYNYBINE VERSIJE ,DARAU AISKE ISVADA-- MAMA MELUOJE,KURENEBUTA VERSIJE,SITUACIJE...

gabi

lietuviai,daugiau tolerancijos vaikui ir senam zmogui.Pykcio lavina pasipyle ant vedejos.Gal jai aciu reiketu pasakyti uz pricipinguma? Neaisku gyvenimo buda vedanti mama.Vis nauji vyrai,vis nauji vaikai.Su paskutiniu vel nauji vaikai.Nuo kada patevis pradejo myleti posuni ,kai jau savo vaika myluoja?Yra isimciu,bet ar tai galejo but isimtis,o gal galejo tapti vaiko tragedija?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS