A. Tapiną papiktino Kaune pasirodysiantis filmas apie atostogas Kryme | KaunoDiena.lt

A. TAPINĄ PAPIKTINO KAUNE PASIRODYSIANTIS FILMAS APIE ATOSTOGAS KRYME

  • 69

Žurnalistas Andrius Tapinas savo feisbuko paskyroje pasidalino aštriais žodžiais apie netrukus viename Kauno kino teatre pasirodysiantį filmą.

"Kauniečiai, pasiruoškit, "Cinamon Kaunas" jums siūlo nuostabią pramogą - Rusijos kino šedevrą "Moterys prieš vyrus 2. Atostogos Kryme".

Mėgaukitės romantine komedija, akimis gerkite nuostabius vaizdus, nes kas gali būti geriau, nei atostogos okupuotame Kryme.

Ne, ne, nepainiokim "meno su politika". "Garsų pasaulio įrašai" ir toliau nestabdo - veža propagandinį trešą apie nuostabias atostogas Kryme ir dar atranda jį rodančių. Kaip viskas mūsų geriesiems kaimynams paprasta, kai yra tiek padedančių", - socialiniame tinkle piktinosi A. Tapinas.

Kino centro "Cinamon Kaunas" puslapyje rašoma, kad filmo premjera - vasario 9 d. Filmas bus rodomas rusų kalba su lietuviškais subtitrais. Jo trukmė - 1 val. 30 min.

Filmo anonse teigiama, kad komedija „Moterys prieš vyrus 2“ - apie amžiną kovą tarp moterų ir vyrų.

 

 

Portalas kauno.diena.lt primena, kad Rusija aneksavo Krymą 2014 metų kovą ir susilaukė pasaulio bendruomenės pasipiktinimo. Krymo aneksijos pasaulis nepripažįsta, Ukraina laiko šį pusiasalį savo teritorija. Dėl šios aneksijos ES ir JAV ne kartą skelbė sankcijas Maskvai.

GALERIJA

  • A. Tapiną papiktino Kaune pasirodysiantis filmas apie atostogas Kryme
  • A. Tapiną papiktino Kaune pasirodysiantis filmas apie atostogas Kryme
Kadras iš filmo
Rašyti komentarą
Komentarai (69)

Visiškas

degradas...

lietuvai

nieko nuostabaus-"lietuvos rytas" -buvusi "komjaunimo tiesa".Tai ši komjaunuoliška bacila labai gaji.

BOČIUS IŠ KAMAROS

na bet čia kažkokia įvykių reikarnacija: ir prieš karą ir po, kai vyko svarbūs politiniai įvykiai Lietuvoje, vis išlįsdavo panašūs veikėjai, pateisinantys aneksiją, aukštinantys nesavų vadų priimamus politinius sprendimus . pasiprašantys į ne savo šalies sudėtį ir t.t. AR NE JAV ANEKSIJA MUMS GRĘSIA..KAD TAPINAI CHORUM RĖKIA . PRIEŠŲ PALOVY IEŠKO.. NE PRIEŠ GERA OI NE PRIEŠ GERA....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS