Tėčiu tapęs D. Matijošaitis: prižadu būti šių solidžiausių varžybų čempionu | KaunoDiena.lt

TĖČIU TAPĘS D. MATIJOŠAITIS: PRIŽADU BŪTI ŠIŲ SOLIDŽIAUSIŲ VARŽYBŲ ČEMPIONU

  • 15

Verslininkas, lenktynininkas, Kauno mero Visvaldo Matijošaičio sūnus Dainius Matijošaitis šią savaitę tapo tėvu. Vyras pasidalijo jį užplūdusiomis emocijomis.

"Šią savaitę startavau pačiame solidžiausiame pasaulyje čempionate - Tėvystė Cup 3000. Varžybos truks visą likusį gyvenimą, o savo mažajam komandos nariui prisižadu dėti visas pastangas būti jam šių varžybų čempionu, – su šypsena socialiniame tinkle "Facebook" ketvirtadienio vakarą rašė žinomas vyras.

Anot D. Matijošaičio, jis itin dėkingas savo mylimai moteriai Monikai Pitkauskaitei už tai, kad jam "suteikė patį geriausią jausmą pasaulyje".

"Facebook" nuotr.

Portalas kauno.diena.lt jau rašė, kad Kauno meras seneliu trečią kartą tapo gegužės 15 d. šiek tiek po vidurnakčio. Berniukas, kurio vardas kol kas neskelbiamas, gimė 2750 gramų svorio.

Dainius Matijošaitis ir Monika Pitkauskaitė. E.Šemioto, "Facebook" nuotr./DMN montažas

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

minde

teveli zek kad skolininkai to vaiko nepaimtu ir nepagrobtu uz tavio darbus.nereik po 20m darbuotoju atleidinet priesu turi .

Supratau

Tai va, jo nu gimė, ir ką. Pala, o kiti negimė, ar šitas gimė su laikrodžiu? Ai, šitam pasisekė, šito senelis Kaune dviračių takus daro niekam nereikalingus.

muks

nematau jokio cia svarbumo ir visai neidomu gimsta kasdien bet kazkodel apie kitus niekur varpais neskambina labai teisingai zmones raso koks cia pasididziavimas kad gime ne seimoje benkartukas geda butu trimituoti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS