Trys Eigulių daugiabučiai mėnesiui liks be karšto vandens | KaunoDiena.lt

TRYS EIGULIŲ DAUGIABUČIAI MĖNESIUI LIKS BE KARŠTO VANDENS

  • 3

Dėl magistralinio šilumos tiekimo vamzdyno rekonstrukcijos nuo liepos 24 d. 9 val. iki rugpjūčio 25 d. 14 val. bus sustabdytas karšto vandens tiekimas į tris Eigulių mikrorajono daugiabučius namus – Varduvos g. 4 ir Ukmergės 2 bei 4.

Termofikacinio vandens (karštam vandeniui ruošti) tiekimą į šiuos pastatus stabdyti vis dėlto tenka, nes neįmanoma kitaip atlikti rekonstrukcijos darbų, skelbia „Kauno energija“. Bendrovė iš anksto atsiprašo šių namų gyventojų už nepatogumus ir užtikrina, kad rekonstrukcija vykdoma norint patikimai gyventojus aprūpinti šiluma ir karštu vandeniu ateityje.

Į šiame kvartale esančius daugiabučius P. Lukšio g. 68, 70, S. Žukausko g. 1, 3, 5, 5B, 7, 9, 11, 13 ir 15 termofikacinio vandens tiekimas nebus nutrauktas, nes čia yra galimybė termofikacinį vandenį tiekti panaudojant mobiliąją katilinę, kurią planuojama pastatyti iki liepos 20 d. Gyventojų prašoma neužblokuoti pravažiavimo kranui katilinės perkėlimo metu.

Tiekti termofikacinį vandenį iš mobiliosios katilinės į minėtus daugiabučius Varduvos g. 4, Ukmergės g. 2 ir 4 nėra galimybės, nes į šiuos pastatus jis tiekiamas iš kitų tinklo atšakų. Žadama karšto vandens tiekimą į šiuos daugiabučius atnaujinti kaip įmanoma greičiau.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Konkrečiai

Tai ne bėda, o dievo palaima. Mėnesį pailsėti nuo reketo nuolatinio plėšikavimo yra puiku.

...

Tai kad... tik šilumos neteiks, o PAREIGA mokėt Gyvatės mokestį tai LIEKA.

Vincelis

Nieko baisaus, jug ne žiema, galima pasišildyti ir ant viryklės, ne karo metas. O beto visą mėn nereikes mokėt ir gyvatuko mokestį. Pailsėsim nuo gyvatuko nors 1 mėnesiuką. Galėtų nauja valdžia panaikit gyvatuko mokestį. Kiek gali smaugt šiluminininkai mus visus kauniečius. O Šiauliuose nėra gyvatuko mokesčio, ir ten šilumos kaina daug mažesnė iš 5 didžiujų miestų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS