Tvarkomi Kauno parkai – vis dar su trūkumais | KaunoDiena.lt

TVARKOMI KAUNO PARKAI – VIS DAR SU TRŪKUMAIS

Iki vasaros žadama užbaigti rekonstruoti du Kauno – Kalniečių ir Dainavos – parkus. Šalia jų gyvenantys kauniečiai piktinasi esą rekonstrukcija neapgalvota – trūksta įėjimų, apšvietimo, nesutvarkytas drenažas. Savivaldybės atstovai tikina, kad visi trūkumai bus pašalinti.

Pasak Kauno savivaldybės atstovės, visi trūkumai esą bus pašalinti. Pavyzdžiui, jau dabar aišku, kad rekonstruojamame Dainavos parke reikės įrengti papildomų drenažo atšakų.

Dainavos ir Kalniečių parkų rekonstrukciją žadama baigti iki vasaros. Gegužės pabaigoje darbai prasidės Santakoje. Dėl planuojamo popiežiaus vizito darbai čia vyks keliais etapais. Baigiami tvarkyti ir statybininkų laukia kiti miesto parkai.

Išsamiau – reportaže.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

ar geriau,kad isnaudotu Europos parama,ar geriau kai isvoge,

a

manau

Nori vienu šūviu du zuikius nušaut, o daug norėsi, mažai turėsi. Skubama dėl to, kad neprarast ES paramos, bet, jei viskas bus padaryta tep-lep principu, paramą gali tekti grąžinti. Nemanau, kad asfalto klojimas parkuose yra pats geriausias sprendimas, bet gal tokiu būdu norima kuo daugiau lėšų gaut. Biznis ir dar kartą biznis, nieko asmeniško.

as

o kodėl nemini Draugystės parko , kada pabaigs?2017m pabaigoj lyg tai paklojo naujus kabelius apšvietimui ir viskas, daug išrausė ar darė drenažą ar ne neaišku, išgadino kelius ir žalias vejas su sunkia technika. išmauroti kelius ir žalias vejas daug proto nereikia, svarbiausia jiems dzin, įvažiuojant į parką ne tom vėžėm važiuoja bet vis užima naują plotą ir vis platesnį žalios vejos plotą išvagoja giliausios vėžės , o kaip rodo Dainavos parko praktika, balos telkšo , tai gal savivaldybės klerkai padarytų išvadas ir pakontroliuotų vykdytojus, kad tokių klaidų mūsų Draugystės parke nedarytų..ir sutinku su tais komentatoriais , kad toks vaizdas, kad tik užimams darbų frontas, o paskui darbai vyksta kažkokiais periodais t.y. keli objektai , kaip ir sako svarbu imti pinigus o terminai ir kokybė paskutinėj vietoj
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS