U. Kiguolis stebisi darbų broku: dviračius iš Ąžuolyno galima išsinešti su visu stovu | KaunoDiena.lt

U. KIGUOLIS STEBISI DARBŲ BROKU: DVIRAČIUS IŠ ĄŽUOLYNO GALIMA IŠSINEŠTI SU VISU STOVU

  • 18

Verslininkas Ugnius Kiguolis užfiksavo Ąžuolyno parke nekokybiškai įrengtus dviračio stovus. Jie pritvirtinti tik prie plytelių, tad patį stovą galima tiesiog išsinešti. Prie tokių stovų nėra saugu prirakinti ir dviračius.

U.Kiguolis socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip nekokybiškai įrengti dviračių stovai. Jie ne tik, kad juda, tačiau juos galima laisvai pakelti ir nunešti kitur. Žinoma, taip kartu galima būtų ir prirakintus dviračius nunešti.

„Ką tik grįžome iš pasivažinėjimo. Ąžuolyno parke stovi keturi tokie stovai ir jie visi vienodai padaryti. Čia tiesiog rangovai labai gudriai juos prisuko prie plytelių, tačiau apačioje nėra jokio įbetonavimo. Galima paimti ir viską pakelti“, – portalui kauno.diena.lt sakė U.Kiguolis.

Jis prie įrašo pažymėjo ir Kauno miesto savivaldybę, ir iniciatyvos „Like Bike“ feisbuko profilį. Taip verslininkas tikisi, kad valdininkai atkreips dėmesį, kaip jis pats sako, į analogų Europoje neturinčius stovus, ir įpareigos rangovus atlikti darbus taip, kad nebūtų gėda ir dviratininkai jais galėtų normaliai naudotis.

„Šiaip aš džiaugiuosi atsinaujinančiu Kaunu, bet norėtųsi, kad miestas atsinaujintų ne bet kaip, o kokybiškai“, – pridūrė U.Kiguolis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

To xxx

Sakai nepritari kai kuriems komentatoriams dėl visko kaltinantiems tik merą? O tai kokia mero pareiga miesto taryboje? Gal jis darbininku dirba? Ne. Jo pareiga tik stebėti Kauną ir organizuoti darbus jame. Ir jei jis nemato kokia jo komanda, tai nekaltas? Sako Rusijoje burliokai visada manė, kad caras yra geras, tik jis nežino kas dedasi valstybėje. Čia tas pats - kvailys gali teisinti bet ką, o protingas vadovas būtų be kompromisų - nedirbi - lauk iš pareigų. Suprantama, tas "lauk" ne tiesiogiai darbininkui, o jo vadovui, kuris neprižiūri darbų kokybės.

dviratininkas Zelemunčikas

Direktoriau G.Petrauskai, imkitės darbo. Skubiai. Ne tik prabangius takus mums tieskite, bet ir stovus giliai į žemę įbetonuokite. Ačiū

Gediminas

Kai Europos Sąjungos pinigai Kaune švaistomi darant nekokybiškus darbus,tai miesto meras gali girtis,kad pinigų yra ir galįs daug darbų padaryti. Bet...K.Petrausko gatvė po išasfaltavimo vėl buvo virtusi karo zona su gausybe bunkerių ir tranšėjų....Visas Kaunas išknistas,pinigai švaistomi į visas puses,meras pučiasi savęs reklamavimu. Neūkiškas požiūris dirbant su europiniais pinigais.Nereikia pamiršti,kad už visą broką,bereikalingą pinigų švaistymą ,kvailą vadovavimą yra atsakingas miesto vadovas,šiuo metu povas Meras
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS