Ūkio bankas jau atgavo per 6 milijonus eurų „Boslitos“ paskolos | KaunoDiena.lt

ŪKIO BANKAS JAU ATGAVO PER 6 MILIJONUS EURŲ „BOSLITOS“ PASKOLOS

  • 2

Praėjusią savaitę Lietuvos Aukščiausiajam teismui atmetus bendrovės „Boslita ir Ko“ skundą dėl iš Ūkio banko gautos 14,6 mln. eurų paskolos, vakar Kauno apygardos teismas, vykdydamas paliktą galioti teismo nutartį, į Ūkio banko sąskaitą pervedė iki šiol grąžintą paskolos dalį – daugiau nei 6 131 643 eurus. Įmokas už likusią paskolos dalį „Boslita ir Ko“ nuo šiol mokės tiesiai Ūkio bankui.

Kauno alkoholio gamybos bendrovės „Boslita ir Ko“ skundą dėl nepalankios Apeliacinio teismo nutarties nagrinėjęs Lietuvos Aukščiausiasis teismas konstatavo, jog bendrovė „Boslita“ žinojo apie Ūkio bankui taikomus apribojimus pinigų skolinimui, todėl elgėsi nesąžiningai 14,6 mln. eurų sumą perskolindama įmonei „Baltijos stiklas“, kuris savo ruožtu šiuos pinigus perskolino su buvusio banko akcininku Vladimiru Romanovu siejamai Bosnijos ir Hercegovinos įmonei „Alumina Zvornik“.

Bylos nagrinėjimo metu, pritaikius laikinąsias apsaugos priemones, „Boslita ir Ko“ įmokas už paskolą kartu su palūkanomis mokėjo į Kauno apygardos teismo sąskaitą.

„Galutinis teismo sprendimas įvardijo, kas yra kas šiame sandoryje. Iki šiol „Boslita ir Ko“ laiku mokėjo sutartyje numatytas įmokas, todėl tikimės, kad bankas atgaus visus paskolintus pinigus su palūkanomis. Tai būtų geriausias įmanomas sprendimas Ūkio banko kreditoriams“, – sako Ūkio banko bankroto administratorius Gintaras Adomonis.

Kauno apygardos teismas bankroto bylą Ūkio bankui iškėlė 2013 metų gegužės 2 dieną. Nutartis įsiteisėjo birželio 7 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

patikos paskola

Gera diena, Ar rimtai reikia trumpą ar ilgą trukmės paskolą su santykinai mažomis palūkanų norma 2%? Čia siūlome paskolą visų finansinės problemos pobūdžio, mes teikiame  Verslo paskolos  auto paskolos  Studentai Paskolos  skolos konsolidavimo paskolą, ir dar daugiau. Mes siūlome paskolas nuo £ 500 iki £ 650,000. Mes garantuojama suteikiant iš finansines paslaugas mūsų klientams visame pasaulyje ir mūsų tikslas yra įdėti šypsenas dėl asmenų, kurie finansiškai dideles, jokių paslėptų mokesčių, susijusių veidą. Mes tik suteiks paskolą rimtas ir sąžiningas žmonių. Taikyti dabar už saugų ir garantuotą paskolos sandorį. Pašto adresu simpleinteresttrusloan@gmail.com. Mes laukiame jūsų neatsiliepia.

ADRIANA JAVIER

Sveiki, mano vardas yra Adriana Javieras, sukčiavimo auka suklastotų skolintojų rankose. aš prarado apie 45.000€, nes man reikia didelį kapitalą 200.000€. Aš beveik mirė, aš neturėjo kur eiti. mano verslas buvo sunaikinta, ir šiame procese aš praradau savo sūnų. Aš negalėjo pakęsti tokio nepasikartotų. 2014 gruodžio mėn sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina, ponia Camila Pedro kad galiausiai padėjo man užtikrinti paskolą bendrovė. gera mama aš noriu pasinaudoti šia galimybe ir padėkoti jums, ir gali Dievas toliau laimina Jus. Aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe patarti kolegoms lietuviams, kad yra daug sukčiai iš ten, todėl, jei jums reikia paskolą ir nori užsitikrinti paskolą greitai, uržegitruokite tik ponia Camila pedro elektroniniu paštu: camilapedro93@gmail.com Jūs taip pat galite susisiekti su manimi per šį laišką: javieradriana93@gmail.com. jei turite kokių nors abejonių. Prašome ji yra vienintelis asmuo, patikimas ir patikima. Ačiū.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS