V. Krėvės prospekte pritrūko naujų bortelių | KaunoDiena.lt

V. KRĖVĖS PROSPEKTE PRITRŪKO NAUJŲ BORTELIŲ

V.Krėvės prospekte neseniai ūžė asfalto klojimo mašina. Gatvėje atsirado nauja kelio danga, tačiau gyventojai stebisi, kad palikti senieji borteliai. Užkliuvo ir darbų kokybė.

Dar nepraėjo nė mėnuo, kai kelininkai baigė darbus vienoje judriausių miesto gatvių – V.Krėvės prospekte. Čia karšto asfalto regeneravimo mašina "Remix" perklojo naują kelio dangą, tačiau borteliai liko tie patys.

"Nesuprantu, asfaltą pakeitė, bet sutrūnijusius bortelius paliko. Vėliau gadins dangą tam, kad pakeistų bortelius?" – viešojoje erdvėje piktinosi kaunietis Juozas.

Kitas gyventojas Raimundas pastebėjo tik suremontuotoje gatvėje paliktas nesaugias konstrukcijas. "Džiaugiamės, kad sutvarkė V.Krėvės prospektą, bet ne viską baigė. Važiuojant atkarpa link V.Krėvės pr. 120-ojo namo palikta išsikišusi armatūra. O juk žmonės važiuoja ir į darbus, ir į automobilių turgų", – pastebėjo kaunietis. Dar kitiems užkliuvo V.Krėvės ir Pramonės prospektų žiedinė sankryža, nes joje asfalto danga jau išvažinėta ir pastebimi nelygumai.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis suskubo ginti kelininkus. Jis tikino, kad minimoje atkarpoje darbai nebuvo vykdomi, todėl armatūrą paliko ne naują kelio dangą kloję darbininkai.

"Tvarkyta buvo nuo Birželio 23-iosios gatvės žiedo iki Partizanų gatvės, iš esmės ten, kur važiuoja viešasis transportas, tad 120-asis namas jau nebuvo mūsų darbų zonoje, nes ten yra įvažos į įmones. Kalbant apie Pramonės ir V.Krėvės prospektų žiedą, tai jis remontuotas anksčiau, kai buvo tvarkytas Pramonės prospektas, todėl informaciją dėl banguojančio asfalto tikrai patikrinsime", – sakė A.Pakalniškis.

Specialistas tikino, kad pagrindiniai važiuojamosios kelio dalies darbai jau baigti. Jei leis orai, artimiausiu metu bus sutvarkytos visos įvažos, paklotas naujas šaligatvis. A.Pakalniškis patvirtino, kad remontuojamoje V.Krėvės prospekto dalyje iš tiesų buvo pakeisti ne visi borteliai.

"Borteliai buvo pakeisti kai kur, o ne visoje gatvėje. Pakeisti tie, kurie buvo suirę. Taip pat borteliai pritaikyti prie įvažų ir perėjų tam, kad žmonės, turintys judėjimo negalią, dviratininkai ir mamos su vežimėliais galėtų lengviau keliauti", – komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

nepatenkinta

taip tai tiesa.kas sutvarkys paliktas siuksles,visokius kalnus zvyro.pvz ties kreves 105-107 nr saligatvis suhalturintas ,nenuleisti bortai,su dviraciu vazuojant reikia nulipti.vis delto kas tikrina darbu uizbaigtuma,turi pravazuot kokie atsakingi asmenys,pila palikta neuzbaigtu iki galo darbu

Heyyy

Neiziuriu lietaus surinkimui groteliu?!Nesinori tiket kad paklotas asfaltas tik del laikino grozio ... O ne kaip pagal Suderintus kodus? Ar jau Dabar nereikia jokiu projektu sitokiems darbams? Ar savivaldybe isdykauja kaip nesa vaizduote?

x

...tvarko Kreves pr.bet salia Sauletekio prie pasto atseit niekieno baisu su masina ivaziuoti ypac kai palyja, niekas netvarko ir siaip baisiai atrodo duobes
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS