V. Matijošaitis: pirmoje vietoje yra artėjantys Kauno miesto mero rinkimai | KaunoDiena.lt

V. MATIJOŠAITIS: PIRMOJE VIETOJE YRA ARTĖJANTYS KAUNO MIESTO MERO RINKIMAI

  • 73

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis prisipažįsta dalyvausiantis savivaldos rinkimuose ir sieksiantis dar vieną kadenciją būti meru. Apie ketinimus pretenduoti į šalies vadovus kalba mįslingomis užuominomis.

„Pirmoje vietoje yra artėjantys Kauno miesto mero rinkimai, aš turiu miestiečiams tikrai daug įsipareigojimų ir daug nepabaigtų darbų,“ – per laidoje „DELFI Dėmesio centre“ teigė V. Matijošaitis.

Paklaustas, ar mero rinkimuose dalyvaus, jis atsakė, kad „be abejo“, o apie galimybę kurti nacionalinę partiją ir dalyvauti prezidento rinkimuose, tvirtino negalvojantis: „Jei pasakysiu taip, reiškia bus taip, jei sakau, kad kol kas negalvoju, tai reiškia, kad negalvoju. Gyvenimas parodys“.

V. Matijošaitis neatsakė, ar svarstė, ką rems prezidento rinkimuose, jei pats nedalyvaus. „Pirmiausia reikia pažiūrėti, kas bus tie vyrai, kurie ryšis eiti, ir ar jie verti. Tada ir remsime. Arba patys eisime“, – teigė meras.

V. Matijošaitis taip pat neatsakė, ar, jei premjeras Saulius Skvernelis kandidatuotų  prezidento rinkimuose, ši kandidatūra būtų jo pirmas pasirinkimas dėl parėmimo: „Mes apsitarsime“.

BNS primena, kad savivaldybių tarybų ir tiesioginiai merų rinkimai vyks 2019 metų  vasarį–kovą, o prezidento rinkimai – gegužę.

Rašyti komentarą
Komentarai (73)

plungiskiai

senai nevalgo jo 'sveikos' produkcijos,o kaip jus?

KKK

Mikliai filtruoja komentarus valdoma kaunadiene!

KKK

Karabasas remia Kraba,kremlius remia Karabasa.Pritariamoji grupe stugauja pagal piterio troliu fabriko rezisura.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS