V. Matijošaitis toliau užima antrą vietą tarp populiariausių politikų | KaunoDiena.lt

V. MATIJOŠAITIS TOLIAU UŽIMA ANTRĄ VIETĄ TARP POPULIARIAUSIŲ POLITIKŲ

  • 99

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis toliau užima antrą vietą populiariausių politikų sąraše po prezidentės Dalios Grybauskaitės, rodo šeštadienį dienraščio „Lietuvos rytas“ paskelbta „Vilmorus“ apklausa.

V. Matijošaitį palankiai vertina 51,7 proc. apklaustųjų. Rugsėjį jį palankiai vertino 50,8 proc. apklaustųjų.

„V. Matijošaitis antrą kartą antroje vietoje. Net 80 proc. apklaustųjų Kaune jį įvertino teigimai. Čia retas atvejis. Ir gegužę 70 proc. būdavo teigiamų vertinimų Kaune. Čia tikrai žvaigždė. Matyt, įvaizdis jo Lietuvoje susiformavo, kad Kaunas labai stipriai vystosi ekonomikoje ir kultūroje“, – BNS sakė „Vilmorus“ vadovas Vladas Gaidys.

Palankiausiai vertinamų sąrašo lyderė kaip ir anksčiau yra prezidentė Dalia Grybauskaitė. Ją palankiai vertina beveik 63 proc. apklaustųjų. Rugsėjį šalies vadovę palankiai vertino 60 proc. apklaustųjų.

Premjero Sauliaus Skvernelio reitingas stabilus – spalį jį palankiai vertino 49,3 proc. apklaustųjų, rugsėjį – 49,5 proc.

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis užima ketvirtąją vietą. Jo reitingas stipriai pakilo – nuo 41,4 proc, rugsėjį iki 47,7 proc. spalį.

„Vilmorus“ vadovas V. Gaidys BNS pripažino nesitikėjęs, jog pakils iš socialdemokratų partiją palikusio užsienio reikalų ministro Lino Linkevičiaus reitingas.

„Apsirikau – jo reitingas pakilo“, – sakė V. Gaidys. Lietuvos diplomatijos vadovą rugsėjį palankiai vertino 44,6 proc. apklaustųjų, o spalį – 47,2 proc.

„Vilmorus“ vadovas atkreipė dėmesį, kad padaugėjo neigiamai vertinančių Socialdemokratų partijos pirmininką Gintarą Palucką. Rugsėjį jį nepalankiai vertino daugiau nei 26 proc. apklaustųjų. Dabar socialdemokratų vadovą nepalankiai vertina net 34 proc. apklaustųjų.

„Žmonės socialdemokratus pirmiausia sieja su prezidento Algirdo Brazausko bendražygiais – Gediminu Kirkilu, Algirdu Butkevičius, o G. Palucko kol kas ne. Duoda pagrindą galvoti, kad žmonių nuomonės siejasi su A. Brazausku. G. Palucko ir jo aplinkos gal nelabai identifikuoja kaip socialdemokratų“, – apklausos rezultatus BNS komentavo V. Gaidys.

Apžvalgininkai yra sakę, kad iš Socialdemokratų partijos gretų pasitraukus įtakingiems senbuviams apie senosios epochos pabaigą prabilęs partijos vadovas G. Paluckas  pervertina savo galimybes.

„Vilmorus“ apklausa atlikta spalio 5-6 dienomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (99)

zuikis

kai turi ne savo pinigų ir negali kitur panaudoti taip sakant vokeliuose tai žurnalistai ir vilmorus su reklamos tarnybomis padarys tokį protingą ir gabų,kad niekas geriau nesumastys. kad esi protingas ir būsi populerus .Be pinigų populerus nebūsi.Na juokitės kuolai o skylės labiausiai būsi protingas nors ir nevisai išmintingas

Senukas

Jei Matijošaitis politikas,tai aš jo darbdavys.Koks iš jo politikas-targavot sugeba,o taip ir su juo nėr apie ką ir kalbėt. Nebent apie automobilius. Bet čia ne politika.Jei toks taptų prezidentu,tai būtų gėda visai Lietuvai.

VYTAUTAS

ale kiek pidarastinių beretnikų keikia MERĄ.Jiems jau smegenys oro burbulais pritvinko,o akys iš duobių išoko,nes nemato,kaip pasikeitė KAUNAS,GATVĖS,NAMAI.JAI MERAS SUGEBĖJO IVYSTYTI SAVO VERSLĄ,PER KELIS METUS PAKEITĖ KAUNĄ NEPAŽYSTAMAI,TAI REIŠKIA,KAT TOKIAM GARBINGAM ŽMOGUI IR PREZIDENTO VAIRĄ GALIMA DUOTI.NA korumpuotiem jau bus liūdna,tai ne adamkus sugrybe.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS