VDU pirmakursiai tradiciškai mokslo metus pradės savaitgalio stovykloje | KaunoDiena.lt

VDU PIRMAKURSIAI TRADICIŠKAI MOKSLO METUS PRADĖS SAVAITGALIO STOVYKLOJE

  • 0

„Subalansuotas fuksas“ - taip pavadinta tradicinė Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Studentų atstovybės pirmakursiams organizuojama stovykla. Šiemet ji veiks du rugsėjo savaitgalius.

Pirmakursiai stovykloje dalyvauja įvairiose estafetėse, žaidimuose, simuliacijose, bendrauja ir pramogauja. Organizatoriai pabrėžia, kad kiekvienam pirmakursiui, vieną iš savaitgalių apsilankiusiam stovykloje, tai bus linksmiausias visų studijų metų savaitgalis. Jis suteiks galimybę susipažinti su universitetu, leis pajusti, kas yra tikrasis studentiškas judėjimas.

Pirmakursių stovykla- ne krikštynos. VDU Studentų atstovybė studentams neorganizuoja jokių pašaipų ar košmariškų iššūkių, tik žada linksmiausią savaitgalį su geriausia VDU kompanija.

Šiais metais stovyklos pamainos numatytos rugsėjo 8-9 bei 15-16 dienomis. O kai dalyvių skaičius ribotas, tai į stovyklą pateks tik labiausiai motyvuoti, draugiškiausi ir linksmiausi pirmakursiai. Stovyklos dalyvio anketą galima pildyti pasirašius elektroninę sutartį su universitetu.

Birutė Mačienė (ELTA)

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS