Vidurdienį Kovo 11-osios gatvėje ramiausiai miegojo trys „pavargę“ vyrai | KaunoDiena.lt

VIDURDIENĮ KOVO 11-OSIOS GATVĖJE RAMIAUSIAI MIEGOJO TRYS „PAVARGĘ“ VYRAI

Šeštadienio vidurdienį  Kovo 11-osios gatvėje, šalia visuomeninio transporto stotelės „Turgavietė“ ir prekybos centro „Iki“, miegojo trys „pavargę“ vyrai.

Vienas vyrukas snaudė sėdėdamas ant betoninio bortelio, o du jo draugai pasirinko labiau komfortišką poilsį – išsitiesė ant pievutės.

Miegančiųjų ramybės niekas nedrumstė, tik pro šalį praeinančios pagyvenusios moterys nesusilaikydavo nereplikavusios.

„Sovietiniais laikais tokie girtuokliai būtų mikliai išvežti į blaivyklą. Šlykštu žiūrėti“, - piktinosi trumpam sustojusi moteriškė.

Šioje Kauno vietoje dažnai sėdi girti, valkataujantys piliečiai. Mačiau ir snaudžiančių. Tačiau trijų miegančių vienoje vietoje dar neteko matyti.

GALERIJA

  • Vidurdienį Kovo 11-osios gatvėje ramiausiai miegojo trys „pavargę“ vyrai
  • Vidurdienį Kovo 11-osios gatvėje ramiausiai miegojo trys „pavargę“ vyrai
Rašyti komentarą
Komentarai (32)

Irodymai

Kad darbo laiko trumpinimas ar draudimas po 22 val issinesti is baro nieko neduos - sie gi vidury baltos dienos, kada leidziama pardavineti net labiausiai apsibotoms parduotuvems

Anoniste

Panelė taip dažnai rašinėji komentarus, o lietuviškai be klaidų neišmoksti. Nekalbu apie skyrybą, (gal ir pats klystu), bet rašyt "alkoCHolikas" , jau daugiau nei gėda. Nueik gal pas logopedą?

Anonimas

Ei ei, kogi tada taip labai „kovojat“, prieš valdžios nutarimus apribot alkocholio pardavimą, juo prekiaut tam tikrom valandom, ir piktinatės ,kad alkocholikai voliojasi? Atrodo, kad patys sau prieštaraujate, ponai...Kol „šnapsas liesis laisvai“ vaizdelis nesikeis tikrai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS