Žydų ligoninė turės šeimininką? (papildyta) | KaunoDiena.lt

ŽYDŲ LIGONINĖ TURĖS ŠEIMININKĄ? (PAPILDYTA)

Miesto savivaldybės privatizavimo fondą kitąmet gali papildyti daugiau kaip 2,7 mln. litų. Buvusios žydų ligoninės aukcioans pagaliau įvyko. 

Antradienį surengtame aukcione pastatas Kauno senamiestyje, kuriame kažkada veikė Žydų ligoninė, sulaukė dviejų pirkėjų dėmesio.

 „Aukcionas surengtas antrą kartą. Pradinė objekto kaina buvo 3 mln. 543 tūkst. litų, iš jų – 2,65 mln. litų už pastatą. Likusi dalis – už žemės nuomą. Aukcione pirkėjas pasiūlė 3 mln. 601 tūkst. litų. Už pastatą jis turėtų sumokėti 2,7 mln. litų, kiti pinigai bus skirti žemei nuomoti", - skaičiavo savivaldybės Privatizavimo skyriaus vyriausioji specialistė Benigna Verseckienė.

Pasak jos, dėl šio potencialaus pirkėjo bus išsiųstos užklausos kompetentingoms institucijoms. „Teirausimės apie šio pirkėjo patikimumą. Atsakymus turi pateikti Finansinių nusikaltimų tarnyba, Policijos departamentas, Specialiųjų tyrimų tarnyba. Šios institucijos atsakymus turi teisę pateikti per 45 dienas“, - pasakojo B.Verseckienė.

Kai atsakymai bus gauti, bus pasirašomas Viešojo pirkimo protokolas ir didžiausią kainą aukcione pasiūlęs pirkėjas bus įvardytas kaip aukciono laimėtojas.

Ji teužsiminė, kad didžiausią aukcione kainą pasiūlęs pirkėjas yra juridinis asmuo, kurio buveinės adresas yra Vilniuje. 

„Pirkėjo ketinimų dar nežinome. Labiausiai norime, kad situacija pajudėtų ir Kauno senamiestis gražėtų“, - tepasakė Privatizavimo komisijos pirmininkas Jonas Koryzna. 

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Jonas

Kodėl žydai slepia, kad popiežius- apipjaustytas žydas? Juk jeigu žydo bažnyčiai vadovauti paskirtų kokį čiukčį ar čigoną, tai reikštų, kad žydų tarpe nėra žydo, verto vadovauti žydo bažnyčiai... O tokio pažeminimo tautai žydai daleisti negali, todėl žydo bažnyčios vadovu skiriamas tik „tikras“, laiku apipjaustytas žydas. Kompo blokavimas ir trukdymas rašyti komentarus lryto puslapyje yra neteisėtas veiksmas, nes trukdoma laisvai reikšti įsitikinimus. Matyt patys žydai prisipažįsta, jog dialogu nežydiškus įsitikinimus įveikti negali, todėl griebiasi prievartos- blokuoja kompą. Žydai tiki, kad sudarė sandėrį su " dievu" , o aš tikiu, kad žydai sudarė sandėrį su šėtonu. Turiu konstitucinę teisę " turėti įsitikinimus ir juos laisvai reikšti" . Žydai tiki, kad jiems teks " dievo karalystė" , o aš tikiu, kad šėtoniškiems padarams žydams galutinai sudebilėjus, jie bus sunaikinti, kaip niekam nereikalingos atmatos. Kadangi žydams nepatinka mano įsitikinimai, tai jie mane dėl įsitikinimų persekioja, atėmė kompą ir pareiškė įtarimą baudžiamojoje byloje tuo parodydami nepagarbą LR Konstitucijoje įtvirtintai lietuvių teisei turėti nežydiškus įsitikinimus. Matyt landsbrginiai žydai aferistai bijo tiesos...

sh

uz tokia kaina galima senamiesty 6- 12 vietu sikinyka pastatyt su nelegaliom komunikacijom. nesuprantu ar verta pirkt toki griozda, kurio net pakeist nenbus galima- gi paveldas

RaimundasJankus

Bus maziau namu - vaiduokliu Kaune
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS