Aleksoto perėjoje partrenktas mažametis | KaunoDiena.lt

ALEKSOTO PERĖJOJE PARTRENKTAS MAŽAMETIS

  • 8

Kartu su Naujaisiais metais prasidėjęs nelaimingų atsitikimų keliuose vajus tęsiasi – šiandien Kaune partrenktas dar vienas pėsčiasis.

Pranešimas apie nelaimę Aleksote, Veiverių g., ties 48 numeriu pažymėtu pastatu, gautas 12 val.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad pėsčiųjų perėjoje lengvasis automobilis "Toyota" kliudė 3-ejų metų vaiką.

Į įvykio vietą išsiųsto policijos ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai.

Pirminiais duomenimis, nukentėjusysis apžiūrėtas nelaimės vietoje, jis stiprių sužalojimų nepatyrė. Vairuotojas, policijos teigimu, buvo blaivus.

Portalas jau rašė, kad trečiadienį Kaune įvyko net kelios eismo nelaimės, kuriose nukentėjo pėstieji. Ypač skaudi nelaimė ryte įvyko Sargėnuose. Automobilio sužalotas senyvo amžiaus vyras mirė ligoninėje. Dar viena pėsčioji buvo partrenkta Kovo 11-osios gatvėje, netoli "Girstučio". Moteris sunkios traumos nepatyrė, tačiau buvo išvežta į Kauno klinikas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Vairuotoja

Teko ir man toki jausma patirti, kad,,per Marytes plauka" vos nenumusiau perejoje pesciosios. Pribegusi prie perejos, tiesiu taikymu vare, nepasiziurejusi ar nearteja masina. Tai tokiai ,,pindai"norejosi sikna isspardyti, kad prisimintu, kaip reikia elgtis prie perejos.

Pescioji. mano.

Pestieji turi save saugoti ne tik vairuotojai.Jei pestysis pats lenda tiesiog po ratais tai pats ir kaltas.Ar oefrija ar ne automobili nesustabdysi per sekunde.O pestysis gali ir sustoti apsidairyti ir ./...

airiui

spėju, spaudos ten irgi neskaitai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS