Atliekant kasinėjimo darbus Kaune aptiktas kraupus radinys | KaunoDiena.lt

ATLIEKANT KASINĖJIMO DARBUS KAUNE APTIKTAS KRAUPUS RADINYS

  • 8

Sekmadienį vieno Kauno namo kieme rastas šiurpus radinys, tapęs nemenka mįsle Kauno policijai. Kurią kryptimi pradėti tyrimą, paaiškės tik po ekspertų atsakymų. 

Kaip praneša Kauno policija, liepos 1-osios vidurdienį – apie 12.30 val., Nasturtų gatvės, esančios senajame Žaliakalnyje, kieme, rasti, kaip įtariama, žmogaus kaulai.

Jie aptikti kasant duobę – apie vieno metro gylyje.

Patikslintais duomenimis, rasti tik įvairaus ilgio bei pločio kaulų fragmentai – be kaukolės. Jie tokie seni, kad, tik pirminiais duomenimis, tai – žmogaus kaulai. 

Radinys perduotas ekspertams, kurių prašoma atsakyti į ne vieną klausimą: ar tai – tikrai žmogaus kaulai, kokio amžiaus ir lyties, kiek laiko jie pragulėjo žemėje ir, kokia galėjo būti šio žmogaus mirties priežastis. Šie klausimai bus užduoti, pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl mirties priežasties nustatymo.

Tik gavus atsakymus, ketinama pradėti domėtis, ar šiose apylinkėse nebuvo dingusių žmonių ir, ar nebuvo kada nors šioje vietoje kapinaičių. 

Turint galvoje pastarųjų mėnesių radinių Vilniuje kontekstą, neatmetama, kad perspektyvoje gali prireikti ir paveldosaugininkų pagalbos. 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Kaunietis

O gal tai Henytes gaujos auku kaulai ? Gal tai Ganusausko kaulai? Juk vis tiek kada nors islys yla is maiso.

Ha

Rado kazkokius senus kaulus mazai ju yra po 2 pasaulinio ir dabar mentai neturedami ka veikti prades ikiteismini tyrima mazai tu banditu visokiu vanagu ir panas rusai ir ne tik pakampese prikase o ka i teisma stalina ar hitleri kviesites.

...

Kad tik nebūtų kokio žydo kaulai - ten gyvenantys bus žydšaudžiais apkaltinti ir privalės 'ne savo' namą atiduot.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS