Botanikos sodą nusiaubė vandalai (ieškomi liudininkai) | KaunoDiena.lt

BOTANIKOS SODĄ NUSIAUBĖ VANDALAI (IEŠKOMI LIUDININKAI)

  • 13

Kaune esančio VDU Botanikos sodo atstovai pasidalijo liūdna žinia – šią naktį čia apsilankę vandalai pridarė daug žalos. Prašoma visuomenės pagalbos ieškant nenaudėlių.

Kaip praneša įstaigos darbuotojai, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį (iš rugpjūčio 8 d. į 9 d.) VDU Botanikos sodo parke siautėjo vandalai: laužė suolelius, mėtė į tvenkinius atliekų konteinerius, daužė fotoparodą, siaubė gėlynus ir pridarė daug žalos, kurią šiuo metu vertiname.

„Policija pradėjo tyrimą, tikimės, kad įtariamieji netrukus bus nustatyti ir labai prašome visuomenės pagalbos: padėkite identifikuoti VDU Botanikos sodą terorizuojančius vandalus“, – tikisi sodo atstovai.

VDU Botanikos sodo nuotr.

Visų, turinčių bet kokios informacijos prašoma kreiptis telefonu +370 37 390 033 arba į policiją.

Paminima, kad Botanikos sodas šiuo metu lankomas kaip įprastai. 

„Dedame visas pastangas, kad parkas būtų kuo greičiau sutvarkytas“, – žadama išplatintame pranešime.

GALERIJA

  • Botanikos sodą nusiaubė vandalai <span style=color:red;>(ieškomi liudininkai)</span>
  • Botanikos sodą nusiaubė vandalai <span style=color:red;>(ieškomi liudininkai)</span>
VDU Kauno botanikos sodo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Apsileidėliai

Jei jūs nesugebate sulaikyti dviejų malalietkų, darykit išvadas, nes jūs - apsileidėliai. Nekartą ten šviesiu paros metu teko matyti siautėjančius jaunuolius. Ten pastoviai siautėja rajono marozai - pienburniai. samdykit sargus, saugos tarnybas, kad budėtų per naktį, tada nusikalstamumo nebebus, o jei nesiimsit tinkamų priemonių, tai kartosis tikrai dar nekartą.

Aha

Tai ka veikia botaniko sodo sargai net negali priziuret

taip taip

Esu tik lankytojas ir teko ne viena karta matyti prie zilibero , gamtos fakulteto girtaujancius vidury dienos jaunimeli, toks leksikonas baisu klausyti..Tai kur ziuri administracija,sargai ,jog botanikos sodo teritorijoje viesai vyksta orgijos..O cia tik nebaudziamumo pasekmes... ,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS