Būkite budrūs: namus lanko nekviestos romės | KaunoDiena.lt

BŪKITE BUDRŪS: NAMUS LANKO NEKVIESTOS ROMĖS

Socialiniame tinkle "Facebook" plinta kaunietės perspėjimas. 

"Esu "maloniai" nustebinta. Plaunu kambario grindis, šuo pašoka nuo gulto ir lekia prie durų uodegą vizgindamas. Galvą iškišu iš už kampo, o ten romės į svečius užėjusios", – vaizdžiai penktadienį 10 val. ryto įvykusį vizitą aprašo Vilijampolėje gyvenanti Ugnė Alešiūnė.

Demokratų gatvėje gyvenanti moteris metėsi link nelauktų viešnių, o jos kaipmat puolė aiškintis, kad ir skambino durų skambučiu, ir beldė į duris, kol galų gale pačios jas atsidarė.  "Pradėjau vyti jas lauk, sunkiai jos ėjo, bet pastūmus pagreitį įgavo... Pasiėmiau telefoną fotografuoti ir policijai skambinti, jos tik tada pasileido bėgti", – kadangi jauna moteris tuo metu mūvėjo tik kojines, vytis jų negalėjo. Visgi namuose vaiką auginanti moteris labiausiai nustebo, kad po tokios triukšmingos scenos nė vienas kaimynas įvykiu nesusidomėjo.

Ir kaip portalui moteris pasakojo, nors ji nenukentėjo - remontuojamame bute vogti nėra ko – šias romų tautybės moteris ji mato jau trečią kartą. Tiesa, naujo būsto duris jos pravėrė pirmą kartą. Anot moters, šios romės pastebėtos ne tik Vilijampolėje, bet ir kituose mikrorajonuose. 

Anot pašnekovės, viena viešnia yra maždaug 160 cm ūgio, 60 - 70 metų. Auksinių dantų ir juodų plaukų savininkė dėvi juodą paltą, plaukus rišasi į kuoduką, mėgsta nešioti gėlėtą skarą. Jos kompanionė yra jaunesnė: galimai jai dar nėra sukakę 30 metų, smulkios moters ūgis siekia apie 160 cm, o ypač dėmesį atkreipia didelės rudos akys. Ši moteris dėvėjo tamsiai mėlyną striukę su gobtuvu, buvo pasipuošusi salotinės spalvos šaliku ar megztiniu aukštu kaklu, turėjo baltą rankinę. 

Uoli kaunietė, pasigedus "mistiškai" dingusių daiktų, ragina kreiptis į policiją, mat gal šias apsukrias moteris pavyks pamokyti, o kai kurie atgaus "dingusius daiktus".

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Anonimas

Reikia paprasciausiai naikinti brudus,ka ir dare Hitleris.

GRAZIAI GRAZU

A musu palicija rami ,nieko niezariezali..Pamatei tas cigones ir arciau 2 metru neprisileisk,Savo pinigines neatidaryk ,nes dings pinigai dingimo budu ..

112

o ką apie tai palycija?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS