„CityBee“ ir vėl akiratyje: daugiabučio kieme Kaune apgadino šešis automobilius | KaunoDiena.lt

„CITYBEE“ IR VĖL AKIRATYJE: DAUGIABUČIO KIEME KAUNE APGADINO ŠEŠIS AUTOMOBILIUS

  • 9

Trečiadienį prasidedant vakariniam pikui portalą kauno.diena.lt pasiekė skaitytojų informacija apie neeilinį sujudimą viename Kauno daugiabučio kieme. Paaiškėjo, kad šio chaoso kaltininkas – „CityBee“ automobilio vairuotojas.

Kaip pasakoja įvykio vietoje buvęs portalo skaitytojas, eismo nelaimė įvyko Kaune esančioje V. Landsbergio-Žemkalnio gatvėje. Pasak liudininkų, į čia esantį daugiabučio kiemą atvažiavęs „CityBee“ vairuotojas norėjo rasti vietos transporto priemonės parkavimui. Bandant tai padaryti jis nesuvaldė nuomoto „Volkswagen“ ir juo rėžėsi į stovintį kitą automobilį. Pastarasis nuo smūgio kliudė stovėjusį šalia, o šis – dar kitą. Tokiu būdu buvo apgadintos šešios transporto priemonės.

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pranešimas apie šią eismo nelaimę gautas 17.13 val. Buvo pranešta apie kieme apgadintus šešis automobilius.

Portalo žiniomis, nuvykę pareigūnai aiškinosi avarijos aplinkybes, taip pat ieškojo apgadintų transporto priemonių savininkų.

Kauno dienos skaitytojo nuotr.

GALERIJA

  • „CityBee“ ir vėl akiratyje: daugiabučio kieme Kaune apgadino šešis automobilius
  • „CityBee“ ir vėl akiratyje: daugiabučio kieme Kaune apgadino šešis automobilius
  • „CityBee“ ir vėl akiratyje: daugiabučio kieme Kaune apgadino šešis automobilius
"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Gairės: CityBee, nuomotas automobilis, Apgadinti automobiliai, eismo nelaimė Kaune, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Kaunietis

Su nuomuotais automobiliais važiuoja kažkokie išsižiojeliai,manau nemokantys važiuoti ir neturintys teisių.Tokia mintis peršasi.

siaip

jei rezesi priekiu, tai nelabai suprantu kodel citybee ir galas sumaltas.

Anonimas

Idomu butu pamatiti tuo dibiliuko veida kuris taip parkavosi tikras daunas! Kas tokiam dar galiejo isduoti teises vairuoti masina
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS