Šilainių daugiabučio laiptinėje nepilnametis išžagino sugėrovę | KaunoDiena.lt

ŠILAINIŲ DAUGIABUČIO LAIPTINĖJE NEPILNAMETIS IŠŽAGINO SUGĖROVĘ

  • 4

Ketvirtadienio vakare Šarkuvos gatvės daugiabučio laiptinėje neblaivus nepilnametis išžagino neblaivią moterį. Auka buvo 30 metų vyresnė ir dar girtesnė.

Kaip pranešė policija, nusikaltimas įvykdytas apie 22 val. Maždaug tokiu laiku vieno Šarkuvos gatvės daugiabučio gyventojai kreipėsi į policiją pagalbos dėl triukšmo laiptinėje.

Tikrinti pranešimo dėl viešosios tvarkos trikdymo  išskubėję pareigūnai triukšmadarius rado neblaivius. Gerokai įkaušusi moteris taip pat turėjo nusiskundimų. Ji pareigūnams teigė buvus  išžaginta sugėrovo. Esą šis sudavė jai ranka kelis smūgius, o po to, grasindamas nužudyti, išžagino oraliniu būdu.

Nustatyta, kad įtariamajam šiuo nusikaltimu - septyniolika metų. Jam nustatytas didesnis, nei vidutinis girtumas (1,49 prom.) Galima jo auka, kuriai 47-eri metai, buvo dar girtesnė. Jai nustatytas sunkus girtumas (2,57 prom.).  

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Galimą jo auką apžiūrėjo teismo medicinos ekspertas. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl seksualinio prievartavimo, už kurį Baudžiamasis kodeksas numato areštą nuo penkiolikos iki 90 parų arba laisvės atėmimą iki septynerių metų. Šiuo nusikaltimu įtariamas septyniolikmetis dar neteistas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

A A

Tai, kad čia atvirkščiai moteris už nepilnamečio tvirkinimą turi būt teisiama...

...

'Moteris' už buteliuką 'pasirašė'?..

w

sunku suprasti kas ka , už ka sodins , už jaunimo tvirkinima ar atvirkščiai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS