Draudžiami daiktai kalinių taip ir nepasiekė: bendrininkus sulaikė pareigūnai | KaunoDiena.lt

DRAUDŽIAMI DAIKTAI KALINIŲ TAIP IR NEPASIEKĖ: BENDRININKUS SULAIKĖ PAREIGŪNAI

  • 3

Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos pareigūnai šiąnakt sulaikė du asmenis, įtariama ketinusius permesti nuteistiesiems draudžiamus turėti daiktus.

Lapkričio 16 d. apie 2.35 val. Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos pareigūnai, patruliuodami įstaigos prieigose, prie Pirmojo sektoriaus pastebėjo du asmenis, sėlinančius link pataisos namų tvoros.

Bandant minėtus asmenis sulaikyti, jie pareigūnų teisėtų reikalavimų sustoti nevykdė ir leidosi bėgti atgal į miško gilumą. Netrukus pareigūnams pavyko sulaikyti bėgančius asmenis, vienam iš jų ant nugaros buvo juoda kuprinė.

Sulaikytieji asmenys pristatyti į administracines patalpas. Vieno iš sulaikytų asmenų kuprinėje rasti į šiukšlių maišus ir juoda izoliacija apvynioti keturi paketai, du ritiniai kaproninės virvės, žirklės, dvejos poros baltų darbinių pirštinių, viena alaus skardinė „Tuborg“, juodos izoliacijos ritinėlis. Išardžius paketus, jų viduje rasta: 13 vnt. mobiliojo ryšio telefonų, 10 vnt. SIM kortelių, 5 vnt. metalinių raktelių, skirtų SIM kortelei išstumti, apie 100 g mielių, 4 vnt. mobiliojo ryšio telefonų įkroviklių, 4 vnt. USB laidų.

Kalėjimų departamento nuotr.

Įtariama, kad šiuos draudžiamus nuteistiesiems turėti daiktus buvo ketinama permesti į pataisos namų teritoriją.

Sulaikyti daiktai perduoti Tyrimų skyriaus pareigūnams, sulaikytiems asmenims įteikti šaukimai atvykti į apklausą, po to jie išleisti vykti į namus. Dėl šio įvykio pradėta administracinių nusižengimų teisena.

GALERIJA

  • Draudžiami daiktai kalinių taip ir nepasiekė: bendrininkus sulaikė pareigūnai
  • Draudžiami daiktai kalinių taip ir nepasiekė: bendrininkus sulaikė pareigūnai
  • Draudžiami daiktai kalinių taip ir nepasiekė: bendrininkus sulaikė pareigūnai
Kalėjimų departamento nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

>>>Kaunas \\\\\.../////

>Tai ką kolega siūlai 5 žvaigždučių viešbutį banditams įrengti su baseinais,vaizdu į jūrą irrrr MERGOM.

Kaunas.

Laisva lietuva o kalejmai pilni nusidejeliu duokitzmonem normaliau uzdirbti ir dauguma nedarys tu nusikaltimu.Bet kaip cia ka veiks kaleimu departamentas ir visi ten ,,dirbantis,,baisi sistema primena sovietine nes nusikaltimu nesumazejo

Žandaras \\\\\.../////

Tai lašas jūroje.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS