Gaisras Šančiuose virto detektyvu | KaunoDiena.lt

GAISRAS ŠANČIUOSE VIRTO DETEKTYVU

  • 4

Kaune, prie Žemųjų Šančių „Rimi“ esantis garažas, kuriame buvo laikomas vos prieš savaitę savininką pakeitęs automobilis „Ford Focus“, antradienio rytą tapo nemažos sumaišties priežastimi.

Apie 10 val. buvo pranešta, kad iš šio A. Juozapavičiaus prospekte esančio, 9-uoju numeriu pažymėto statinio veržiasi juodi dūmai.

Netoliese esančios Šančių komandos ugniagesiai gelbėtojai buvo įvykio vietoje jau po minutės. Nupjovus diskiniu pjūklu šio mūrinio garažo duris, jo gilumoje pliuptelėjo liepsna. Kaip vėliau paaiškėjo, ėmė liepsnoti krūva padangų, sukrautų už garaže laikomo automobilio.

Netoliese buvo ir dujų balionas, kaip nustatyta, prijungtas prie šildytuvo, kuriuo buvo apšildoma ši patalpa. „Dujų prietaisų taisyklių eksploatavimo pažeidimas“, – taip įvardijo gaisro priežastį jį tiriantys pareigūnai.

Manoma, kad šis lemtingas žingsnis buvo žengtas dvi-trys valandos iki pranešimo apie gaisrą. Tačiau, kas jį sukėlė, dar nustatinėjama.

Išgelbėtame 2000-ųjų gamybos „Ford Focus“, kuris spėjo tik aprūkti, rasti jo dokumentai nuvedė tyrėjus tik pas buvusį šio automobilio savininką, gyvenantį visai kitame Kauno gale. Jis teigė pardavęs šį automobilį, kurį laikydavo šalia namų, pagal skelbimą internete prieš savaitę. Tačiau naujasis savininkas dar nespėjo užregistruoti pirkinio „Regitroje“.

Manoma, kad būtent jis ir yra šio gaisro kaltininkas arba kažkaip kitaip su tuo susijęs. Atvykęs prie ugniagesių, skubėjusių į šią gaisravietę net trimis autocisternomis, išgelbėto garažo, jis ras ne tik laukan išstumtą savo automobilį bei dalį išneštų daiktų, bet ir kvietimą atvykti pas įvykio aplinkybes tiriančius pareigūnus.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Virga

Tikras pindec tokiam komentatoriui

pyndiec

Toooks užvadinimas, toookia nuotrauka, o sumaltas jovalas kaipantroko atpasakojime. Pšššš

Anonimas

Tai pagal pirkimo - pardavimo sutartį savininko automobilio negalėjo rasti? Pagal straipsnį tai - paliko kvietimą (raštelį) ant sudegusio garažo durų...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS