Ieškoma, kas Šančiuose iš parduotuvės išnešė alkoholio (gal atpažįstate?) | KaunoDiena.lt

IEŠKOMA, KAS ŠANČIUOSE IŠ PARDUOTUVĖS IŠNEŠĖ ALKOHOLIO (GAL ATPAŽĮSTATE?)

  • 3

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės ir prašo visuomenės pagalbos.

Praėjusių metų gruodžio 16 d. Kaune, A. Juozapavičiaus pr. esančiame prekybos centre asmuo pasiėmęs vieną butelį alkoholio pasišalino iš parduotuvės nesusimokėjęs. Parduotuvėje esančios vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, policija prašo skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu 8 37 303 450 arba el. p. asta.butkute1@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Antrojo skyriaus prokurorai

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kaip

suprast, kad būtent šis žmogus pavogė? Tai jei vaizdo kameros garantuoja 100%, kodel nesulaikėte jo pačioje parduotuvėje kada vyko veiksmas? Iš kur źinot, kad tikrai tas žmogus? Gal jis artėjant prie kasų viską padėjo ant prekystalio. Jeigu apsauginis žiūrėjo ir stebėjo, kodėl jo vietoj nesulaikė? Ar apsauginis snarglį krapštė?

NA NA

jei "Šilo" parduotuvės, sumažinti kainas ,gal mažiau žmonės vogtu ,,,,sėkmės reikia dalintis ,,,

Albinas

Neturit ka veikti? Darbo zmogui duokit ir alga normalia nevogs. Del dektines butelio skelbima i laikrasti, nu visia suzverejot. Man to vaiko, kur neturi uz ka nusipirkti gaila, o ne tos grauzikes kur apsiskunde.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS