Jaunųjų vagišių grobis – menkavertė taupyklė | KaunoDiena.lt

JAUNŲJŲ VAGIŠIŲ GROBIS – MENKAVERTĖ TAUPYKLĖ

  • 7

Ketvirtadienio vakarą Kaune, Pramonės pr. 29  esančioje gėlių parduotuvėje „Gėlėta“ apsilankė du vagiliaujantys jaunuoliai.

Socialiniame tinkle „Facebook“ parduotuvės atstovų pasidalintame vaizdo įraše matyti, kaip vienas iš jaunuolių užkalbino pardavėją. Kol ji ieškojo paprašytų atvirukų, kitas nedrąsiai į savo kišenę priglaudė keramikinę taupyklę. „Nuostolis nedidelis: taupyklė kainavo apie 15 eurų, o arbatpinigių joje buvo apie 10 eurų. Tačiau būti apvogtam – šlykštus jausmas. Šiandien žadame kreiptis į policiją“, – portalui kaunodiena.lt sakė parduotuvės savinininkė Lina Šimkūnienė.

Moteris prisipažino, kad atpildo ji nenori, tačiau atpažinus vaizdo įraše užfiksuotus jaunuolius ragina netylėti. „Norėtųsi perspėti tėvus. Užkirskime kelią didesniems nusikaltimams!“, – sako gėlių studijos savininkė.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

rrr

kodel snukiu nerodo? ai tos idiotiskos vaiku teises... tos vaiku teises ir padaro tokius dalykus kad jie jauciasi nebaudziami, padaro daug zalos kitiems ir sau nes kai sueina 18 tai elgiasi kaip iprate nesustoja, seda po to i kalejimus ir t.t. Nuvezti i metura ir praleisti pagal sena programa gal jau nenoretu vagiliauti, o dabar kas jiems, ka jiems padarys, lieps tevams susimoketi ir tiek, nuvez i policija, pamatys kad nieko uz tai nebuna ir veiks toliau...

martinas

gal neturi jie pinigu ir sio o kokos laimikis picerijo buvo

...

Tas pats vaikinas antradienio vakarą lankėsi "SERANO"picerijoje ir po jo apsilankymo, taipat dingo taupyklė su neblogu laimikiu...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS