Jonavos gatvės pėsčiųjų perėjoje partrenktos dvi merginos | KaunoDiena.lt

JONAVOS GATVĖS PĖSČIŲJŲ PERĖJOJE PARTRENKTOS DVI MERGINOS

  • 17

Pirmadienį judrioje Kauno gatvėje įvyko nelaimė. Į įvykio vietą skubėjo policijos ir keli greitosios medicinos pagalbos ekipažai.

Informacija apie nelaimę Jonavos gatvėje ėmė dalytis socialinio tinklalapio "Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nariai. 

Pasak jų, apie 17 val. netoli 170 numeriu pažymėtu pastatu lengvasis automobilis kliudė dvi merginas.

Informaciją apie du nukentėjusius žmones portalui kauno.diena.lt patvirtino ir Kauno greitosios medicinos pagalbos budėtoja. Pasak jos, apie 20-ies metų merginas „Mitsubishi“ markės automobilis kliudė pėsčiųjų perėjoje. Abi jos buvo netekę sąmonės, tačiau, atvykus medikams, ją atgavo. Nukentėjusios merginos pristatytos į Kauno klinikas.

GALERIJA

  • Jonavos gatvės pėsčiųjų perėjoje partrenktos dvi merginos
  • Jonavos gatvės pėsčiųjų perėjoje partrenktos dvi merginos
Feisbuko grupės ,,Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

is siziojusios

laksto paskui verkslena kad uzkabina

Nepakanka perėjos pažymėti ženklu

ir linijomis, jei ji neapšviesta, o pėstysis be protingai pritvirtinto atšvaito, - vairuotojas gali net ir sustojęs nepamatyti į perėją iš šono įžengiančio. Perėja ne vieta demonstruoti savo teises, ar vairuoti neapdairiai, - tai sutarta vieta vairuotojams ir pėstiesiems ir abi eisme dalyvaujančios pusės privalo joje judėti atsargiai ir pagarbiai, įvertinant visas tuometines sąlygas. Juk nukenčia ne tik pėstysis bet ir jį partenkęs vairuotojas, tik visiško bejausmio po to nekamuotų kaltės jausmas. Jaunimas turėtų neužsimiršti, kad muzikos klausimas su ausinėmis natūraliai užgožia artėjančio automobilio garsą, o atšvaitų nebūna per daug. Kokybiškas ir patogus nešioti atšvaitas dar ir puiki dovana Kalėdų ir bet kokia kita proga. O savivaldybės turėtų pasirūpinti, kad perėjos judriose vietose būtų ypatingai gerai apšviestos. Saugokime vieni kitus.

to ...

Ar Kelių eismo taisykles kada nors gyvenime esi skaitęs?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS