Jonavos gatvėje susidūrė „Volkswagen“ ir saugos tarnybos automobilis | KaunoDiena.lt

JONAVOS GATVĖJE SUSIDŪRĖ "VOLKSWAGEN" IR SAUGOS TARNYBOS AUTOMOBILIS

  • 4

Sekmadienio vakarą Kaune, Jonavos gatvėje, susidūrė du automobiliai.

18.31 val. policija gavo pranešimą, kad Jonavos gatvės gale, netoli degalinės "Jozita", susidūrė "Volkswagen Golf" ir saugos tarnybos "Jungtis" automobilis.

Pirminiais duomenimis, vienas žmogus iš "Volkswagen Golf" automobilio išvežtas į ligoninę. Jis nukentėjo nestipriai.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

klp

Geri tie 7 - ti golfai - jei vairuotojas ir nukenčia, tai nestipriai. Greičiau pasveikti ! Neteiskit, ir nebūsit teisiami..... Ponas "CHM", tikriausiai esate dar labai jaunas, kad leidžiate sau kitą žmogų vadinti dunduku. Paklausykite savo tėvų - "lazda turi du galus"....

CHM.

Gatve plati,judejimas tuo laiku tikrai nedidelis.Tai gatves neapkaltinsi.Lieka kalti dundukai sugebeje susiremti ragais ir nagais.Manau reikia atsizvelgti kam, duodama teise vairuoti.

kaunas

tvarkosi, butina padeti taska tiems oranziniams svytureliams. Jeigu zmones dirba , saugo turta , nuo pelno makamas mokestis, vadinasi viskas surista.Tam ,kad veiktu viskas pagal taisykles , svyturiai turi buti reagavimui ir inkasacijai MELYNI. Duju tarnyba reagavimas melyni , kiti duju oranziniai . Greitoji pagalba melyni, kito aptarnaujancio personalo be svyturiu, nors ir baltai raudona auto , ir t.t. visu tarnybu. Dbar saugos tarnybos erzina su savo svyturiais , akina sustoje prie sviesoforu , ir is viso vaziuojant kam jungt, nerikalingi , nieko jie nesuteikia o aplinkiniams tik susierzinima kelia.REAGUOTI I SIGNALIZACIJA SU MELYNU REIKIA.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS