Kas iš parduotuvės nugvelbė striukę? | KaunoDiena.lt

KAS IŠ PARDUOTUVĖS NUGVELBĖ STRIUKĘ?

  • 1

Kauno miesto Centro policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Aiškinamasi, kas parduotuvėje nesumokėjo už striukę.

Vasario 19 d. apie 19 val. iš parduotuvės „Akropolyje“ pavogta striukė. Parduotuvei padaryta beveik 230 eurų žala. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo moterį, galinčią turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šią moterį ar žinančius jos buvimo vietą, pareigūnai prašo kreiptis tel. (8 37) 303 573 arba el. paštu  egidijus.merkelis@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

 

 

GALERIJA

  • Kas iš parduotuvės nugvelbė striukę?
Policijos nuotr.
Gairės: vagystė
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pilietis

Visai mums nesvarbu ,kas išsinešė nesumokėjas.Kam priklauso ,tas tegul ir saugo savo prekes.”Geras gyvenimas” ,kad žmonės vagia masiškai .Manau ne iš parduotuvių reikia imti ,o iš tų kurie apsitvėre dvimetres tvoras ,gyvena draustiniuose.Ateis toks laikas,kad kentės tie ,kurie prisivogė ,apvogė Lietuvą ir jos piliečius.Labai gaila kad nesupranta, kas vyksta visame pasaulyje,ne tik Lietuvoje.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS