Kaune ant Nemuno kranto rastas vyro lavonas | KaunoDiena.lt

KAUNE ANT NEMUNO KRANTO RASTAS VYRO LAVONAS

  • 6

Sekmadienį Nemuno pakrantėje ties Žemaisiais Šančiais rastas vyro lavonas su smurto žymėmis. Pirminiais duomenimis, jo krūtinėje aptiktos dvi durtinės-pjautinės žaizdos galėjo būti padarytos savaitės laikotarpyje iki palaikų radimo.   

Velionį aptiko šioje nuošalioje vietoje žvejojęs asmuo. Apie šlaite ties Švenčionių gatve, maždaug 70 metrų nuo šią kertančių geležinkelio bėgių, rastą lavoną Kauno policijai buvo pranešta apie 14 val.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Velionio, kuris iš pažiūros – apie 55-65 metų amžiaus, asmenybė pirmadienį iki vidurdienio dar buvo nenustatyta. Neatmetama, kad šis kelių dienų barzdelę turėjęs asmuo, dėvėjęs tamsią striukę ir mūvėjęs džinsines kelnes su juodu diržu, gali būti benamis.

Į Kauno policiją dėl dingusio tokio amžiaus ir išvaizdos vyro kreiptasi nebuvo.

Asmenis, galinčius padėti nustatyti velionio asmenybę ar turinčius kitos reikšmingos informacijos apie šį mįslingą įvykį, Kauno policija prašo paskambinti telefonais: 30 34 40, 30 31 37, 30 34 50 arba tiesiog 112.

Dėl savaitgalio radinio pradėtas ikiteisminis tyrimas – jau ketvirtas šiemet Kaune ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo. Ankstesnius tris pareigūnai teigia jau atskleidę.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

minde

vergai turtuoliai ir savizudziai lietuviskas kaimas kam europoj gali but idomus.

...

Dar viena FE-minizmo auka?..

sanciskis

Kaip gaila ir zmogaus ir to rajono, jis toks fainas, bet kai tik pusmetis, tai ir kokia nelaime, tai nuo tilto pesciuju nusoko, tai uzsimuse su auto, istisai lavonai, tai rastas, GAL GALETU BENT KOKS NORS KUNIGAS VISUOTINA AKCIJA SURENGTI, PASVENTINTI TA RAJONA IR JAME GYVENANCIUS ZMONES MISIAS ATLAIKYTI UZ TA SANCIU RAJONA....................................
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS