Kaune avarija vos nesibaigė tragedija | KaunoDiena.lt

KAUNE AVARIJA VOS NESIBAIGĖ TRAGEDIJA

  • 3

Kaune automobilis sužalojo saugumo salelėje buvusią pėsčiąją, paskui sugadino du kelio ženklus ir atsitrenkė į dujų degalinės dujų rezervuaro apsauginę tvorą. Manoma, kad avarija įvyko dėl vairuotoją užklupusio epilepsijos priepuolio.

Eismo nelaimė įvyko ketvirtadienį apie 14 val. Pramonės prospekte, pranešė policija.

Nuo Elektrėnų gatvės Draugystės gatvės link važiavo automobilis „Ford Taurus“, vairuojamas 57 metų vyriškio. Šviesoforo reguliuojamoje sankryžoje su Draugystės gatve automobilis užvažiavo ant salelės, parbloškė ir sužalojo salelėje buvusią 52 metų pėsčiąją.

Nuvažiavęs nuo salelės ir važiuodamas toliau per sankryžą, „Ford Taurus“ susidūrė su Pramonės prospektu ta pačia kryptimi važiavusiu automobiliu „Volkswagen Transporter“.

Pravažiavęs sankryžą, automobilis „Ford Taurus“ nuvažiavo nuo kelio į kairę, sugadino du kelio ženklus ir atsitrenkė į Pramonės prospekte esančią dujų degalinės dujų rezervuaro metalinę apsauginę tvorą.

Dėl patirtų sužalojimų pėsčioji ir dėl prasidėjusio epilepsijos priepuolio automobilio „Ford Taurus“ vairuotojas nuvežti į gydymo įstaigą.

GALERIJA

  • Kaune avarija vos nesibaigė tragedija
  • Kaune avarija vos nesibaigė tragedija
  • Kaune avarija vos nesibaigė tragedija
  • Kaune avarija vos nesibaigė tragedija
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

algis

Aš už rimtą sveikatos peržiūrą bent kas du metai.epileptikas iš viso negali vairuoti.bet yra pavyzdžiuiui selas.jei jis dar iš viso gali turėt teises ką iš viso šnekėt.i selas

A.H.

uzuojauta vairuotojui ir pesciajai...o kas garantuotas ,kad su juo taip neatsitiks...

ten

geros dujos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS