Kaune gydomas mažylis, kuriam lūžo kaukolė | KaunoDiena.lt

KAUNE GYDOMAS MAŽYLIS, KURIAM LŪŽO KAUKOLĖ

  • 3

Kėdainiuose, savo namuose, sunkiai nukentėjo mažylis, pranešė Policijos departamentas.

Apie 23.30 val. į Kauno ligoninę iš Kėdainių rajone, Chemikų gatvėje esančių namų, pristatytas ir dėl kaukolės lūžio paguldytas 1 metų amžiaus berniukas.

Jo 33-ejų metų motina paaiškino, kad dar sekmadienio rytą sūnus nukrito nuo sofos-lovos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Justina Kazragytė BNS sakė, kad pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.

„Pirminiais duomenimis, pavojaus gyvybei negresia, stebima jo būklė“, – BNS sakė policijos atstovė.

Kauno klinikų atstovė Eglė Audickaitė BNS sakė, kad vaikas gydomas, tačiau tėvai nesutinka viešinti duomenų apie savo vaiko sveikatą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Tai dabar atsiras įstatymas kad kūdikius privalomai reikia augint su šalmais, dar prekybininkai to nepareikalavo?..

Anonimas

nukrito nuo lovos gali būti nelaimingas atsitikimas gal ir labai prižiūrimas vaikelis tik nusisukai o metukų jis ropoja vartosi ir nukrito bet kam gali taip atsitikti sveikite

Kraupu,

bet tai jau musu gyvenimo klaidu pasekme.Is mazu dienu mes rupinames tik vaiko teisemis ir kad tik jam nebutu per sunku,per salta,kad jis nepavargtu.O pareigu,atsakomybes jam kaip ir nera,tik jis pats.Tai kuo mes ji paverciame???Mes jam leidziame visiska laisve ir save isbarstyti pramogoms,tustybems (cia as nekalbu taip apie visa jaunima,bet apie tokius nuo kuriu kencia ju bejegiai vaikai).Bet stai tokia mama susilauke vaikelio, o ji jam visiskai nepasiruosusi,nes tokios mamos gyvenimo vizija be vargo,atsakomybes,pasiaukojimo.Va tada tas vaikelis dazniausiai buna nelauktas ir TAMPA TIK NASTA.Kokia gyvenimo prasme ir kokios tikrosios vertybes tokiam jaunimui is mazu dienu niekas neaiskino,o suauge jie jau nieko nebeklauso ir neklausia.Tai ir turime tokias skaudzias, vis tebesitesiancias,kraupias istorijas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS