Kaune išaiškintas metamfetamino platintojas | KaunoDiena.lt

KAUNE IŠAIŠKINTAS METAMFETAMINO PLATINTOJAS

  • 5

Kauno policijos pareigūnai nustatė 3 asmenis, įtariamus narkotinių medžiagų disponavimu, 1 iš jų įtariamas disponavęs narkotikais su tikslu juos platinti.

Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai nustatė ir sulaikė Josvainių g. 43 m. vyrą, kuris įtariamas narkotinės medžiagos, metamfetamino, platinimu Kaune. Pareigūnai, atlikę slaptus ikiteisminio tyrimo veiksmus, surinko įrodymus, pagrindžiančius asmens neteisėtą veiklą ir kratų metu šio asmens gyvenamojoje vietoje bei pagalbinėse patalpose rasta galimai narkotinių medžiagų, metamfetamino, bei priemonių joms pakuoti. Vyrui pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, turint tikslą jas platinti. Už tai gresia laisvės atėmimas iki 8 metų. Įtariamajam skirta kardomoji priemonė - rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Atliekant tą patį ikiteisminį tyrimą buvo nustatyti dar du asmenys: 34 m. vyras ir 30 m. moteris. Jie įtariami narkotinių medžiagų disponavimu - gabenimu narkotinės medžiagos, galimai metamfetamino, įgyto iš sulaikytojo vyro. Šiems asmenims skirtos kardomosios priemonės, rašytiniai pasižadėjimai neišvykti, ir pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinės medžiagomis, neturint tikslo jas platinti. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

......///.....\\\

Kodėl nėra nuotraukų kuriuos sulaikė policija.Tegul visi mato ir nepamiršta veidų.

Kaunietė

Čia tik imitacija išaiškinimo.Policininkai žino visus taškus,visus platintojus,o ne retai ir tiekėjus. Čia tam ,kad užsidėtų pliusiuką,neva dirbam,-žmonės ko kimbat.

Anonimas

sulaike tik platintojus, o kas jiems parupina, tai neaisku. idomu, kaip pas platintojus narkotikai atsiranda? tiekejai visada prasisuka.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS