Kaune sumuštas mažametis: po riksmų – smūgis į sieną | KaunoDiena.lt

KAUNE SUMUŠTAS MAŽAMETIS: PO RIKSMŲ – SMŪGIS Į SIENĄ

  • 8

Į Kauno ligoninę atvežtas, kaip įtariama, motinos sumuštas vaikas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vasario 21 d. 20 val. 40 min. močiutė su teta į Kauno ligoninę atvežė 5-erių metų berniuką, kuris dėl kojos sumušimo gydomas ambulatoriškai.

Vaikas papasakojo, kad vasario 20 d. Kaune, Savanorių pr., namuose, jam rengiantis, mama ėmė ant jo šaukti, liepė greičiau rengtis, o tada ranka sudavė į galvą bei pastūmė rankomis į sieną, į kurią atsitrenkęs jis ir susižalojo koją. Vaikas paliktas globoti močiutei. 44-erių metų motina uždaryta į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Rita

Pasekmės ir kančios vaikų ,kurios motinos gimdo dėl pašalpų.Tokias moterys reikia sterelizuoti.Nori dar uždrausti abortus,tai kas bus tada.Nesuprantu ,kam Lietuvai reikia vaikų kankinių,kurie nuo vaikystės jaučiasi nereikalingais ir atstumtais.Kas su tokiais vaikeliais bus, kaip pradės eiti į mokyklą,patyčios. Kas tokioje pasekoje gali atsitikti toliau ,labai daug kas,aš taip manau.

Mylima

Kas per žmogus tokia motina????!!!!! Patvirtino valstybės institucijos, kad tai ne pirmas kartas!!!!! Kaip gali trūkti įrodymù???!!!Ar vaikas turi būti užmuštas, kad galima bùtù nubausti tokia boba??!!! ji neverta motinos vardo!

Žmonės

Netikėkite šia bobutės paskala, geriau pasidomėkite bobutės psichika, tai ji prieš savo dukrą kovoja. Netikėkite šia info - mama seniai paleista, o bobutės laukia ligononė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS