Kaune troleibusas 10 metrų vilko prispaustą senolę? | KaunoDiena.lt

KAUNE TROLEIBUSAS 10 METRŲ VILKO PRISPAUSTĄ SENOLĘ?

  • 27

Kaune troleibusas 10 metrų vilko 80-metę keleivę, praneša BNS.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt patviritno, kad nelaimė įvyko vakar apie 13 val. Savanorių prospekte.

Pareigūnų duomenimis, 44-erių metų moters vairuojamo troleibuso „Škoda“ durys, pajudėdamas iš Mituvos viešojo transporto stotelės, prispaudė išlipančios 80-metės keleivės koją.

BNS duomenimis, garbaus amžiaus moteris buvo velkama keliu apie 10 metrų ir vėliau dėl sužalojimų prisistatyta į ligoninę.

Bendrovė „Kauno autobusai“ pateikė savo pirminę įvykių versiją.

„Per priekines troleibuso duris keleiviai lipo į troleibusą. Viena moteris stabtelėjo prie vairuotojos nusipirkti bilieto. Greičiausiai ji užstojo ir vairuotoja nematė dar vienos lipančios moters. Užsidarinėjant durims nepilnai įlipusi moteris šoktelėjo atgal ir buvo prispausta“, – bendrovei žinomas nelaimės aplinkybes pasakojo Ramunė Tarandė.

„Kauno autobusų“ atstovė neneigia, kad vairuotoja iki galo neįsitikino saugumus prieš uždarant troleibuso duris.

„Tačiau prispausta moteris tikrai nebuvo velkama“, – tikino R.Tarandė. Esą prispausta moteris net prašiusi nekviesti jai greitosios, tačiau vairuotoja vis tiek iškvietė ir medikus, ir policijos ekipažą. 

Smulkiau komentuoti įvykio „Kauno autobusų“ atstovė negalėjo dėl policijos pradėto ikiteisminio tyrimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Kėdainiai

Net prie blogojo KUpčinsko tokių baisybių nebudavo.Matijošaitis pabrangino važiavimą jau du kartus ir padarė brangiausią Lietuvoje ir ne tik-o pinigai surinkti kur nueina ką merija ir chebra??jei toks bordakas dedasi-vairuoja trolikus ir autikus seneliai tai kur jie nebus pikti ir atidūs.Štai Vilnius nedidindamas kainų pripirko naujų autikų ir trolikų.Gėda Matijošaičiui ir jo propogandos skyriaus išreklamuotam Kauniukui.

piktam

o tu ir nepasenęs ,o jau sugedęs- dar blogesnis variantas...

senjoras

vairuotoja nubaust, kad kitiems būtų pvz- tam ir visuomeninis transportas, kad juo važinėtų ir seni ir su vaikais, todėl atsargumas ir atidumas vairuotoju turi būt pirmoj vietoj..13val tikrai spūsties nebuvo, paprasčiausiai užmiršo, kokį darbą dirba..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS