Kaune vairuotojus baudė už taisyklių nesilaikymą pervažose | KaunoDiena.lt

KAUNE VAIRUOTOJUS BAUDĖ UŽ TAISYKLIŲ NESILAIKYMĄ PERVAŽOSE

  • 3

Spalio 25 d. Kauno pareigūnai surengė reidą, kurio metu stebėjo, kaip vairuotojai ir pėstieji laikosi Kelių eismo taisyklių (KET) – ar nekerta geležinkelio bėgių, degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Reido vieta pasirinkta Petrašiūnuose esanti Amalių geležinkelio pervaža. Priemonės metu, per keletą valandų, pareigūnai užfiksavo keturis Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Vienas pėsčiasis visgi nusprendė eiti per geležinkelio bėgius, degant draudžiamam šviesoforo signalui. Tą patį padarė vienas dviratininkas bei du automobilių vairuotojai – nepaisė degančio raudono šviesoforo signalo. Už Kelių eismo taisyklių nesilaikymą geležinkelio pervažose gresia bauda iki 289 eurų bei teisės vairuoti atėmimas iki 6 mėnesių.

„Net jei atrodo, kad jokia transporto priemonė bėgiais neartėja, arba manote, kad ji pakankamai nutolo, tačiau vis dar dega draudžiamas šviesoforo signalas – verčiau palaukime tą minutę. Turime nepamiršti, kad kelyje kiekvienas iš mūsų tampa eismo dalyviu, tad privalome saugoti savo sveikatą bei elgtis atsakingai“, - primena pareigūnai, akcentuodami, kad tokias priemones aktyviai vykdys ir toliau.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kaunietis

Visur visokių yra.Pvz: Vakar Švedijoje armijos sunvežimis pervažoje sugebėjo susidurti su traukiniu.

asilas

Tokiu vairuotoju kaip sitoj vadinamoj valstybej neteko matyti niekur normaliam pasaulyje. Jie zino tik kad reikia vaziuoti kaip ir kokia situacija ar kokios taisykles nesvarbu niekam. Padarytu pora dienu savaiteje visuootinus reidus policija tai bent pririnktu pinigeliu.

SANATNA KILKUS

Taigi ,Lietuvoje,ne vairuotojai o sapnai!Jei kas buvo SKANDINAVIJOJE,tai tikrai pastebejo jog vietinis tikrai,dar kart pabreziu,net pedantiskai,laikysis taisykliu nezeidei nurodymu,o jei jau pazeidineja,tai-visu pirma lietuvis-veliau aiskinas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS