Kauno viešojo transporto stotelėse – nauja nelaimių griūtis | KaunoDiena.lt

KAUNO VIEŠOJO TRANSPORTO STOTELĖSE – NAUJA NELAIMIŲ GRIŪTIS

  • 39

Lietuvos kelių policijos tarnyba praneša, kad trečiadienį Kauno viešojo transporto stotelės priminė karo lauką. Jose buvo traumuoti du keleiviai, bandę įlipti arba išlipti iš autobuso ar troleibuso.

Apie 10.30 val. Jonavos gatvėje esančioje stotelėje „Kauno pilis“ maršrutinis autobusas „VAN Hool“, sužalojo 87-erių metų senolei galvą.

Ji nukentėjo, lipdama į autobusą ir šiam pradėjus važiuoti.

Dėl žaizdos galvoje sužeistoji iš įvykio vietos išvežta į ligoninę.

Apie 18.50 val. Eivenių gatvės viešojo transporto stotelėje, esančioje ties Kauno klinikomis, sužalotas 75-erių metų vyras.

Jam lipant iš troleibuso, užsidariusios šio durys prispaudė ranką. Nepaisant to, troleibusas pradėjo važiuoti.

Dėl sumuštos galvos bei rankos nukentėjusysis iš įvykio vietos taip pat pristatytas į gydymo įstaigą.

Rašyti komentarą
Komentarai (39)

Jonas

Treciadieni vaziavau 40 autobusu.Autobusa vairavo jauna vairuotoja.Si vairuotoja taip mandagiai elgesi,stabdo autobusa pamazu,sulipa zmones ,vaziuoti pradeda pamazu,jokiu trukciojimu,jokiu stabdymu.Vienoje stoteleje moteris islipo is kito autobuso ir bego i musu autobusa modama ranka,vairuotoja vel atidare duris ir ileido keleive.Yra piktu ,neatsargiu vairuotoju,yra piktu ir neatsargiu keleiviu,mes visi esame kokie esame.Juk ir geru zmoniu yra.

Vida

Tikra tiesa,kad vairuotojai neatidus ir pikti.Man nespėjus įlipti uždarė duris ir prispaudė kuprine.Dukrai prispaudė durim koja,ir vakare kada zmoniu buvo gal 3 troleibuse,bendradarbei įlipus i autobusa,neuždarytomis durim ėmė važiuoti,ji iškrito,buvo velkama gatve,suplėšė striukę,nubalnojo kojas,anytai įlipus i troleibusą,jis ėmė važiuoti neuzdarytom durim ir ji iškrito,susižalojo stuburą,nuo pažeidimu silpnėja sveikata ir neužilgo mirė.Tai štai kokia musu patirti,viešajam transporte.Jaigu stoteleje laukia daug zmoniu,vidurines durys buna uždarytos,o per priekines,nespėjus sulipti ,uždaro arba važiuoja atvirom,nes reikia skubeti.Reiketu pagalvoti vairuotojams,kad ne malkas veža.

Jolanta

Visi kas nera dirbes vairuotojais labai moka tik komentarus rasyti,nepatinka-nedirbk,ir t.t o bent nors vienas is visu situ komentatoriu priejo prie vairuotojo ir paklause,kodel taip skuba...ar del ko taip staiga stabdo ? Ar ilipe i rtansporto priemone patys elgetes kaip pridera ? Ar nezeminat savo pagiezingu elgesiu vairuotoju ? Ar laikotes nustarytos tvarkos ylipimo tik per priekines durris ?Ar pasiruoset pazymeti bilieta ylipus,o ne kuiciates ir trukdot vairuotojui ?galima rasyti ir rasyti,kokie esat neatsakingi,nemandagus keleiviai ,na bet juk jum viskas galima ! Tai kada mes vairuotojai jausimes gerbemi ir nezeminami tada gal kazkas pasikeis,nes dabar buk geriausias,bet i tave ylipe vistiek ziuri kaip i liaudies priesa,tik ydomu kodel?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS