Keturkojo pareigūno dėka vagis sulaikytas žaibiškai | KaunoDiena.lt

KETURKOJO PAREIGŪNO DĖKA VAGIS SULAIKYTAS ŽAIBIŠKAI

  • 6

Šiandien ankstyvą rytą, apie 6.27 val., per miesto vaizdo stebėjimo kameras Kauno policijos pareigūnai pastebėjo, kaip T. Masiulio g., netoliese Kauno marių, su dviračiu atvažiavęs asmuo nuo greta stovinčio automobilio, ant kurio buvo pritvirtinti dviračiai, kažką nuėmęs iškart pasišalino.

Pareigūnai nedelsiant reagavo ir nuvyko nurodytu adresu. Prie bandžiusio pabėgti asmens paieškos prisidėjo ir Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės kinologas Ramūnas Baltaplūkis su tarnybiniu šunimi Žaku. Netoliese miško palikęs dviratį vyras dar bandė bėgti, tačiau kinologo ir tarnybinio šuns, vokiečių aviganio Žako, dėka vos po 10 min., apie 6.40 val., 38 m. vyras jau buvo sulaikytas. Jam už smulkią vagystę gresia bauda iki 300 eurų.

Vėliau paaiškėjo, jog automobilio, ant kurio buvo prikabinti dviračiai, savininkas yra 37 m. Vokietijos pilietis, kuris net nebuvo spėjęs pastebėti, jog vienas iš pritvirtintų dviračių liko be sėdynės. Apie vagystę vokietį informavo patys pareigūnai, kuomet sulaikė bėglį. Į Kauną atvykusiam užsieniečiui iškart grąžinta ir pavogta dviračio sėdynė. Svečias iš svetimos šalies buvo dėkingas policijos pareigūnams, o ypač keturkojui Žakui už tokį operatyvų darbą.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

tadas

bravo bravissimo.

Kns

Kiek reikia vištų būt apšiktam, kad sugalvot dviračio sėdynę pavogt?

na jei ne tas keturkojis policajus

tai dvikojai policajai nei vieno variugos nesulaikytu ...keturkojis kysiu neiima , ir su variugom pilstuko negeria...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS